LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kuhajte sa Studentskim

Svečani ručak prihvatljiv studentskom budžetu: od juhe do deserta

Donosimo recepte za juhu, glavno jelo i desert kojima ćete svojim najmilijima pripremiti nezaboravni svečani ručak u studentskom izdanju.

Donosimo recepte za juhu, glavno jelo i desert kojima ćete svojim najmilijima pripremiti nezaboravni svečani ručak u studentskom izdanju.

Teško što može nadmašiti obiteljske ručkove ili ručkove uz najmilije koje ste možda imali kada ste bili manji i može se činiti gotovo nezamislivim pripremiti svečani ručak ako ste osuđeni na studentski budžet. Međutim, to ne znači da sebi i prijateljima baš nikada nećete moći priušititi nešto takvo i to po sasvim prihvatljivoj cijeni.

Kvaliteta će, doduše, vjerojatno biti lošija, ali to je samo još jedna od stavki po kojima ćete pamtiti studentske dane i kojoj ćete se zasigurno smijati za pet, deset ili petnaest godina. Donosimo recepte za juhu, glavno jelo i desert koje možete pripremiti svojim prijateljima i pri tome ne bankrotirati.

Juha
 
Krem juha uvijek je dobar odabir. Gotovo sve što vam treba jest povrće po želji, malo mlijeka, začini i poželjno blender s kojim možete izmiksati skuhano povrće.

Ovisno o tome što najviše volite, klikom na jednu od opcija doći ćete do recepta za savršene, low-budget krem juhe: juha od tikvica, juha od bundeve, juha od više vrsta povrća.

Glavno jelo

Kada malo bolje razmislite, shvatite da postoji bezbroj opcija pripreme hrane po pristupačnoj cijeni. Donosimo nekoliko ideja, a do recepta možete doći tako da kliknete na ono jelo koje vas zanima:
Desert

Ni desert ne mora biti skup ili prekompliciran za napraviti da bi bio ukusan. Vjerujemo da će vaši bližnji imati razumijevanja ako napravite nešto ukusno od sastojaka koji sve skupa ne koštaju više od 20-ak kuna. Pronađite, stoga, u nastavku recept kojim biste mogli zaokružiti svoju večeru i goste poslati kući zadovoljne i site:
Ako niste pronašli ništa za sebe na ovim popisima, bacite oko na seriju članaka Kuhajte sa Studentskim u kojoj vam donosimo niz uglavnom jednostavnih i pristupačnih recepata za hranu, ali i piće.
FOTO: UNSPLASH