LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Sport

6 ekstremnih sportova na vodi u Hrvatskoj idealnih za sve ovisnike o adrenalinu

Ako volite osjećaj adrenalina, riskirati te pomicati granice svoje izdržljivosti, svoje ljeto možete ispuniti zabavnim aktivnostima kao što su rafting na Cetini, bungee jumping na Masleničkom mostu ili skijanje na vodi.

Započele prijave za 3. malonogometni turnir za igrače do 22 godine

Do 18. srpnja traju prijave mladih ekipa za sudjelovanje na 3. po redu Malonogometnom turniru Mertojak. Turnir će započeti 9. kolovoza, a održavat će se do 23. kolovoza u večernjim satima.

Održan ždrijeb za svjetsko sveučilišno FIFA 20 prvenstvo; evo tko predstavlja Hrvatsku

Jurica Poldrugač sa Sveučilišta u Zagrebu, kao predstavnik Hrvatske, našao se u skupini C s predstavnicima Urugvaja, Rusije i Tajlanda.

UniSport HR: u Zagrebu proglašeni studentski državni prvaci u šest sportova

Završeno je UniSport HR državno prvenstvo u šest sportova. Studentice i studenti iz cijele Hrvatske snage su odmjeravali 25. i 26. lipnja u Zagrebu, a mi vam donosimo rezultate.

UniSport HR prvenstvo: proglašeni nacionalni sveučilišni prvaci u stolnom tenisu

Stolnotenisači i stolnotenisačice Sveučilišta u Zagrebu okitili se zlatom na UniSport HR prvenstvu u Zagrebu.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije otkazuje se SC-ov sportski turnir

Radi očuvanja zdravlja otkazuju se najavljeni malonogometni i odbojkaški mix turnir u organizaciji SC-ove Poslovnice za sport.

Splitski studenti obranili titulu nogometnih prvaka

Ekipa Sveučilišta u Splitu ponovno je odnijela nogometni trofej, a u ženskoj su konkurenciji slavile studentice Sveučilišta u Zagrebu.

Traže se volonteri za organizaciju UniSport HR natjecanja

U tijeku su prijave za volontiranje u sportskom timu, timu za informacije ili timu za ceremonije koji će zajedničkim snagama doprinijeti realizaciji studentskih sportskih natjecanja od 25. do 27. lipnja.

U tijeku prijave ekipa za odbojkaški i malonogometni studentski turnir

Do 26. lipnja zaprimaju se prijave za malonogometni i mix odbojkaški turnir, za mali nogomet ekipa se treba sastojati od 10, a za odbojku od 8 osoba.

UniSport HR: kreću nacionalna sveučilišna prvenstva

Natjecanja u osam sportova u Zagrebu, Osijeku i Splitu, u okviru UniSporta HR, počinju nogometnim utakmicama 18. i 19. lipnja.