LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Sport

Održan je UniSport Finals 2020: poznati sveučilišni prvaci u četirima sportovima

5. i 6. listopada u Zagrebu igrale su se utakmice koje su odredile državne sveučilišne prvake u futsalu, košarci, odbojci i rukometu. Sveučilište u Zagrebu pokazalo je dominaciju u svim sportovima.

Sutra kreće UniSport Finals 2020. u Zagrebu; događaj možete pratiti i online

Osam sveučilišta i veleučilišta tijekom dvaju će se dana sučeljavati za titule nacionalnih sportskih prvaka. Proučite raspored na kraju članka i navijajte za svoje kolegice i kolege!

Održava se jedinstven košarkaški turnir Kako si?; u organizaciji sudjeluju studentske udruge

– Našu svakodnevicu, a uz nju i naše navike te razmišljanja, promijenila je pandemija koronavirusa. Ovaj je događaj stvoren kako bi osvijestio važnost čuvanja psihofizičkog zdravlja za svaku osobu, a pogotovo kod naših mladih. – poručuju organizatori.

UniSport ZG prenosi završnice sportskih natjecanja

Od danas do nedjelje Unisport ZG prenosi polufinala i finala studentskih sportskih natjecanja. Na njegovoj je aplikaciji, k tome, moguće pratiti sve rezultate i komentare utakmica.

Online kviz „Sport i EU”: Provjerite znanje iz sporta i osvojite nagrade!

Svi zainteresirani građani od 23. do 30. rujna mogu sudjelovati u nagradnom kvizu o sportu i Europskoj uniji. Za deset najuspješnijih i najbržih osigurane su nagrade.

UniSport ZG pokrenuo prvo izdanje Alumni basketa 3x3; prijave igrača otvorene do petka

Do petka se zaprimaju prijave za prvo izdanje natjecanja #AlumniBasket3x3 u organizaciji UniSporta ZG. Sudjelovati mogu studenti, kao i bivši i budući studenti.

Damir Martin: „Kineziološki fakultet uz diplomu pružio mi je pravu životnu školu.”

Osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama Rio 2016. završio je stručni studij KIF-a na koji poziva mlade naraštaje. Ljubitelji kineziologije, tjelesne aktivnosti i zdravlja imaju posljednju priliku za upis na jedan od najpoželjnijih hrvatskih fakulteta.

Za riječke studente besplatno sudjelovanje na svim sportskim turnirima

Riječki studenti mogu sudjelovati u čak 9 aktivnosti, a među posebno zanimljivima svakako možemo izdvojiti disco golf, planinarenje, trail utrku i drugo.

6 ekstremnih sportova na vodi u Hrvatskoj idealnih za sve ovisnike o adrenalinu

Ako volite osjećaj adrenalina, riskirati te pomicati granice svoje izdržljivosti, svoje ljeto možete ispuniti zabavnim aktivnostima kao što su rafting na Cetini, bungee jumping na Masleničkom mostu ili skijanje na vodi.

Započele prijave za 3. malonogometni turnir za igrače do 22 godine

Do 18. srpnja traju prijave mladih ekipa za sudjelovanje na 3. po redu Malonogometnom turniru Mertojak. Turnir će započeti 9. kolovoza, a održavat će se do 23. kolovoza u večernjim satima.