LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Sport

FOTO: Obnavlja se košarkaški teren na Kampusu; pogledajte kako napreduju radovi

– Dok se vi marljivo pripremate za kolokvije, mi jednako marljivo obnavljamo košarkaški teren na Kampusu. – napisali su iz SC-a. 

Rukometašice Kalaus o faksu i sportu: „Njegovanje mentalnog zdravlja u sportu je jednako bitno"

Osvojena bronca rukometašica na Europskom prvenstvu povijesni je trenutak za ženski rukomet u Hrvatskoj. Dora i Larissa Kalaus neizostavan su dio rukometnog tima i upravo su nam one, buduće psihologinje, otkrile kako usklađuju fakultet i rukomet te koja je tajna njihovog uspjeha.

Pokreće se rasprava o ulozi sporta u predstavljanju države; gostuju Niko Kranjčar i profesor Galić s FPZG-a

„Profesor Galić pričat će iz perspektive profesora na kolegiju Sportsko novinarstvo, kao i izvršnog direktora Hrvatskog teniskog saveza. Niko Kranjčar govorit će o iskustvu profesionalnog sportaša.”, ističu iz Diplomatskog kluba FPZG-a. 

Održani prvi turniri GameLaba; u bližoj budućnosti fokusirat će se na studentski e-sport

Razgovorali smo s jednim od pokretača GameLaba te s finalistima prvog turnira u Fifi u njegovu sklopu. Doznajemo što se sve uskoro priprema u sklopu ovoga projekta.

Poslovnica za sport SC-a nudi online treninge za 100 kn: „Nije idealno, ali bolje ne može.”

Poslovnica za sport Studentskog centra Zagreb predlaže organizirane online treninge na platformi Zoom. Mjesečna članarina košta 100 kuna.

GETFIT4FREE: besplatno vježbanje doma uz stručno vodstvo

– Građani će preko Zoom platforme imati priliku sudjelovati u besplatnim programima vježbanja pod stručnim vodstvom iz udobnosti vlastitog doma. – poručuju predstavnici projekta GETFIT4FREE.

Prikupljaju se donacije za organizaciju košarkaškog susreta djece s invaliditetom

– Želimo da problemi i potrebe djece s invaliditetom postanu vidljivi, a istovremeno poručiti djeci s invaliditetom da jesu i moraju biti ravnopravni sudionici društva. – poručio je Damjan Lisska, glavni tajnik HSKUK-a.

Savez australskog nogometa traži dizajnere i osobe za rad u području marketinga i CM-a

Do 20. prosinca zaprimaju se prijave za volontiranje u Savezu australskog nogometa Hrvatske. Kandidati trebaju dobro poznavati engleski, a prethodno iskustvo nije nužno.

Provjerili smo koliko koštaju treninzi i članarina u domskim teretanama te kako se učlaniti

Studentski domovi studentima pružaju razne mogućnosti za rekreaciju, neovisno o tome žive li u njima ili ne. Provjerili smo kako se učlaniti u domske teretane ili upisati na treninge te koliko će vas to koštati.

Europska komisija odobrila Kineziološkom fakultetu 400 tisuća eura za prevenciju ozljeda

– Svoj trenerski rad na sportskim terenima i znanstveno-stručni na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu odlučila sam posvetiti unapređenju brige za sportaše, i to osobito na području prevencije ozljeda. – istaknula je doc. dr. sc. Cvita Gregov.