LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Financije

Dodjeljuje se 100 stipendija za izvrsnost u mjesečnom iznosu od 800 kuna

Do 5. veljače 2021. možete se prijaviti na natječaj riječkog sveučilišta za dodjelu stipendija najuspješnijim studentima.

Studenti iz područja pogođenih potresom oslobođeni plaćanja stanarine u domu!

Studenti iz Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije od siječnja 2021. ne moraju plaćati stanarinu ako su smješteni u studentskom domu.

Od inventure do sezonca – evo koji se sada studentski poslovi nude

Donosimo 5 oglasa različita karaktera iz naše baze studentskih poslova u gradovima diljem Hrvatske.

Objavljene rang-liste 3. kruga dodjele STEM stipendija

Na stranici MZO-a objavljena je rang-lista 3. kruga dodjele STEM stipendija, a obavijest bi trebala dobitnicima stići i na e-mail. Stipendiju je potrebno prihvatiti do 16. siječnja u 12 sati.

Splitski Studentski zbor raspisao poziv za financiranje studentskih projekata sredstvima od upisnina

Do 18. siječnja zaprimaju se prijave za financiranje projekata udruga registriranih pri Sveučilištu u Splitu, koji su uspješno provedeni barem dvaput tijekom protekle tri godine.

Rektor Boras potpisao: Sveučilište će osigurati posebne stipendije za studente pogođene potresom!

Za studente pogođene potresom Sveučilište u Zagrebu osigurat će posebne stipendije, potvrdio je rektor Boras. Sveučilišni Studentski zbor, SC, MZO i druga nadležna tijela poduzimaju dodatne korake kako bi im pomogli.

Počinje potpisivanje ugovora za dodjelu stipendija

Od danas do 22. siječnja traje potpisivanje Ugovora o stipendiranju sa Sveučilištem u Zadru. Studenti koji ne mogu doći u tom periodu trebaju se javiti e-adresom.

Otvoren je natječaj za (su)financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti

Do 24. siječnja 2021. otvorene su prijave na natječaj kojim se potiče studente na provođenje većeg broja kulturno-umjetničkih aktivnosti na njihovim fakultetima te javnim prostorima uopće.

Danas porastao iznos minimalne studentske satnice!

Budući da je porasla minimalna brutoplaća na 4250 kuna, sukladno Zakonu o obavljanju studentskih poslova porasla je i minimalna studentska satnica.

6 stvari koje trebate napraviti prije nego se bacite u bolje upravljanje financijama

Prije nego krenete štedjeti, dozvolite si koji mjesec eksperimentiranja i proučavanja svojih financija kako biste na kraju njima mogli bolje upravljati.