LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Financije

IRO i veleposlanstvo pomogli hrvatskim studentima s upisom na sveučilišta u SAD-u

Veleposlanstvo SAD-a i Institut za razvoj obrazovanja financirali su studente koji su se pripremali za prijavu i upis na neko od akreditiranih američkih visokih učilišta.

Krenuti u poduzetničke vode za vrijeme studiranja ili ipak ne?

Ozbiljno pitanje koje zahtijeva puno razmišljanja, pripreme i hrabrosti! Ako odlučite krenuti u poduzetničke vode za vrijeme studentskih dana – iskoristite svu pomoć i savjete, posebno one vezane za financijske planove.

Ugovor o djelu vs. studentski ugovor: donosimo iskustva redovnih studenata

Studentima, osim studentskih poslova, odgovarati mogu i oni pri kojima se potpisuje ugovor na određeno vrijeme ili ugovor o djelu. No, gube li zbog takvih ugovora studentska prava?

Objavljeni privremeni rezultati dobitnika stipendija Sveučilišta u Zagrebu

Stipendije Sveučilišta u Zagrebu dijelile su se u četiri kategorije, a oni koji nisu ostvarili pravo na iste mogu poslati prigovor najkasnije do 18. svibnja.

Tri preduvjeta za uspješnu online kupovinu

Naš Virtualni savjetnik dojavio nam je da mnogi od vas pitaju kako sigurno kupovati na internetu. Evo što sve trebate znati!

Donesena odluka o financiranju razvoja online kolegija; povećana su planirana sredstva

Sveučilište u Rijeci objavilo je popis odobrenih projekata razvoja online kolegija. Umjesto planiranih 150 000 kn dodjeljuje 198 750 kn. 

Objavljen je prijedlog raspodjele sredstava za osječke studentske programe

Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera obavijestio je studente o prijedlogu dobitnika financijskih sredstava za provođenje studentskih programa.

Što nas je koronavirus naučio i kako možemo donirati novac bolnicama bez posezanja za novčanikom?

Pojava koronavirusa utjecala je na promjenu ljudske svijesti. Shvatili smo da kao društvo moramo poraditi na unaprjeđenju zdravstvene skrbi, ali i da trebamo pomagati drugima jer o drugima i ovisimo. Evo kako financijski pomoći bolnicama čak i kad ne možemo izdvojiti novac za tu svrhu.

Je li ovo pravo vrijeme za ugovaranje studentske štednje?

Činjenica je da je koronavirus donio niz ograničenja, pa tako i ona koja se tiču troškova. Nema kava, nema izlazaka, nema putovanja. Možda je ovo pravi trenutak da razmislite o studentskoj štednji? Virtualni savjetnik OTP banke pomoći će vam u tome!

Zagrebačko sveučilište dobilo više od 3 milijuna eura za mobilnost studenata i osoblja

Sveučilište u Zagrebu kroz Program KA103 ostvarilo je pravo na financijska sredstva za studijske boravke 800 studenata, za održavanje nastave za 100 nastavnika te 120 mobilnosti za stručno osposobljavanje.