LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Financije

Za studentske projekte FFZG-a namijenjeno gotovo 90 000 kuna; evo i za koje

Najveći iznos, onaj od 11 810 kuna, namijenjen je za projekt nekolicine studenata koji obuhvaća terensku nastavu i podvodno rekognosciranje u općini Marčana, u Istri.

Grad Zagreb raspisao natječaj za stipendiranje učenika; provjerite uvjete

Tijekom sljedećih dana zaprimaju se prijave zagrebačkih učenika za gradsku stipendiju. Dodijelit će ih se najviše 90 u iznosu u visini od 40% prosječne neto plaće u Gradu.

Na Pravnom fakultetu nakon izazovnog semestra slijedi povećanje cijene ECTS boda

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu uložio je suspenzivni veto na odluku Fakultetskog vijeća o povećanju cijene po ECTS bodu sa 100 na 120 kuna.

Studenti u svijetu kredita i minusa na računima

Uskoro započinje nova akademska godina. To za studente znači i povećane troškove. Kako biste što bezbolnije (barem što se financija tiče) započeli akademsku godinu, u nastavku članka donosimo sve detalje vezane uz minuse i kredite za studente.

Dodjeljuje se 4000 kuna studentima slabijeg socioekonomskog statusa

Raspisan je natječaj za dodjelu jednokratne financijske potpore studentima koji studiraju u Puli. Njih će 25 dobiti po 4000 kuna jednokratno.

Studentski krediti, minusi i prekoračenja – koju opciju birate?

Donosimo odgovore na najčešća pitanja koja ste zadnjih dana slali Virtualnom savjetniku, u nadi da ćemo vam pomoći da smislite dobar financijski plan.

Banalna financijska pitanja na koja mnogi od vas ne znaju odgovor

Znaš li ti odgovor na pitanja u nastavku? Što napraviti kad ti bankomat proguta karticu? Kako pronaći CVV kod ako ne piše na poleđini kartice? Koja je razlika između jamca i sudužnika? Doznaj ih u članku!

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove godine dodjeljuje 3400 STEM stipendija

Stipendija će se dodjeljivati od listopada 2020. godine do lipnja 2021. godine.

Dodjeljuju se godišnje stipendije za studij na bavarskim visokim učilištima

Rok je za podnošenje prve prijave na adresu BAYHOST-a 1. prosinca 2020. godine, a jednogodišnje je stipendije moguće produljiti dva puta do najviše tri godine.

Gradska studentska stipendija raste za 100 kuna, a srednjoškolska za 50

Od 1. rujna Grad Belišće svojim studentima dodjeljivat će 100 kuna veće stipendije u svim kategorijama, a za srednjoškolce je osigurao po 50 kuna više.