LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Financije

Dodjeljuju se stipendije za učenje jezika u Njemačkoj i na Islandu

Sveučilište Johannesa Guttenberga u Mainzu i islandsko Ministarstvo obrazovanja, znanosti i kulture dodjeljuju stipendije za učenje njihovih nacionalnih jezika.

U STEM područje za natječaj za dodjelu stipendija ulazi još 5 studijskih programa

Studenti više od 280 studijskih programa mogu se natjecati za stipendiju u STEM području koju dodjeljuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja za akademsku godinu 2020/2021.

Fina dodjeljuje stipendije u mjesečnom iznosu od 3000 kn

Do 29. listopada Fina zaprima prijave za stipendiranje studenata u IT području. Uz to što će im mjesečno isplaćivati po 3000 kn, po završetku studija nudi im i zaposlenje.

Raspisan natječaj za stipendiranje studenata bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Do 22. listopada traju prijave za stipendije koje se u sklopu humanitarne akcije Korak u život dodjeljuju studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi na period od 5 akademskih godina.

Od danas se možete prijaviti na natječaj za jednu od 10 400 stipendija MZO-a

Prijave na natječaj MZO-a za dodjelu ukupno 10 400 stipendija podnose se od 13. listopada do 3. studenog u 12 sati isključivo elektroničkim putem.

Studentskim programima dodjeljuje se 100 tisuća kuna; produljen rok za prijavu

Novi je rok za prijavu na natječaj za financiranje studentskih programa 31. listopada 2020. godine.

Raspisan natječaj za stipendiranje 30 studenata s područja Slavonskog Broda

Do 23. listopada traju prijave na natječaj kojim Grad Slavonski Brod dodjeljuje 30 stipendija studentima s njegova područja.

Intellecta osigurala studentima 20 tisuća kuna vrijedne stipendije za tečaj stranog jezika

Otvorene su prijave za stipendije za tečaj stranog jezika kojima Intellecta nagrađuje redovite studente za izvrsnost i za doprinos zajednici.

Zaklada Marin Čilić dodjeljuje 20 stipendija i donaciju školi

– Vjerujemo da ćemo ponovno dobiti veliki broj prijava i upoznati nove mlade talente te barem nekima od njih pomoći da dosegnu svoje snove. – poručio je Marin Čilić.

Iz perspektive studenata: manje posla i niže satnice – mnogi zabrinuti za vlastitu egzistenciju

Porazgovarali smo s nekoliko studenata iz Osijeka i Zagreba kako bismo doznali što misle o trenutačnoj situaciji u studentskim servisima i ponudi posla. Smatraju da je posla manje, da su satnice niže, a i da se mnogi boje za svoju egzistenciju.