LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Financije

Studentski krediti sve su traženiji, ali i povoljniji

Studenti u OTP banci mogu podignuti kredit u iznosu od 1 000 do 10 000 eura i rokom otplate od jedne do sedam godina, koji se isplaćuje u potpunosti na studentski tekući račun. Uvjeti kredita za korisnike jednog od besplatnih OTP studentskih paketa su povoljniji!

U organizaciji alumnija na EFST-u održat će se predavanja o monetarnoj politici, studenti pozvani na interakciju

Na predavanju će biti govora o ulozi središnje banke u monetarnoj politici, digitalnoj valuti, te općenito o makroekonomskoj situaciji i monetarnoj politici.

Studentska udruga Financijski impuls obilježava Europski tjedan novca, bavit će se financijskom pismenosti

Cilj je događaja svima okupljenima još jednom ukazati na važnost financijske pismenosti kao sastavnog dijela života svakog čovjeka te potaknuti građane da na vrijeme počnu razmišljati o mirovini i dobrovoljnoj štednji kao potencijalnom rješenju za lošiju demografsku sliku, koja zasigurno s vremenom uzdrmava mirovinski sustav svake zemlje u kojoj do nje dođe.

Francuska vlada nudi stipendije hrvatskim studentima

Ove stipendije pružaju izvrsnu priliku za studente koji žele daljnje usavršavanje na francuskim visokim učilištima, kao i za one koji žele poboljšati svoje znanje francuskog jezika. 

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli objavilo privremene rang liste za stipendije

Rok za slanje prigovora na privremene rang liste je 8 dana, nakon čega će btii objavljena i konačna rang lista s ovogišnjim dobitnicima stipendije.

Financije na lak i jednostavan način

Donosimo odgovore na pitanja koja su zadnjih dana pristigla u sandučić OTP Virtualnog savjetnika! Vjerujte da će vam biti drago pročitati ih, a i da biste voljeli da ste ovo prije znali.

Njemački studenti dobit će 200 eura za pokrivanje troškova energenata

Prema informacijama portala News in Germany, prosječan napor potreban za prijavu za 200 eura u fazi testiranja iznosio je oko tri minute, a pravo na ovaj novac imaju svi koji su 1. prosinca 2022. upisani na fakultet ili su u tom trenutku bili na fakutetu ili nekoj od visokih škola te imali prijavljen boravak u Njemačkoj.

Ovaj hrvatski grad svojim studentima dijeli uskrsnice

Pravo na isplatu imaju svi redovni studenti do 26 godina s prebivalištem u Grubišnom Polju, a iznos uskrsnice ove godine je 50 eura.

Ovako se možete opustiti prije vašeg prvog razgovora za posao

Važno je napomenuti da je normalno osjećati malo nervoze prije razgovora za posao, a uz ovih 5 savjeta možete bisi samo još uspješniji i dobiti taj dugoželjeni posao.

Poznati su dobitnici stipendije iz Fonda „Aleksandar Abramov”

Na službenoj stranici Sveučilišta u Rijeci može se pronaći privremena lista dobitnika stipendija i financijskih pomoći iz Fonda „Aleksandar Abramov”.