LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Financije

Osječko-baranjska županija izdvojila još pola milijuna kuna za prijevoz studenata

U proračunu Osječko-baranjske županije ove je godine za besplatan studentski prijevoz planirano 300 tisuća kuna, no zbog velikog interesa osigurali su dodatnih pola milijuna kuna.

Studenti Ekonomskog fakulteta pomogli u ponovnom pokretanju projekta Stipendist Bilog srca

Zahvaljujući suradnji studenata EFST-a s profesorima i udrugom Naš Hajduk, petero studenata dobit će stipendiju u mjesečnom iznosu od 800 kuna.

13 studenata iz potresom pogođenih područja ostvarilo pravo na jednokratnu potporu

Studenti koji su ostvarili pravo na jednokratnu financijsku potporu trebaju u što kraćem roku dostaviti dokumente i podatke potrebne za isplatu iste.

Objavljeni projekti koji su dobili dio sredstava ostvarenih od upisnina studenata UNIST-a

Donosimo projekte koji su ostvarili pravo na dio od ukupno više od 900 tisuća kuna namijenjenih studentskim projektima, ostvarenih od upisnina splitskih studenata.

Studentski zbor financira studentske programe s 400 tisuća kuna

Do 20. lipnja moguće je podnijeti prijavu na natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu za financiranje studentskih programa studentskih zborova, udruga, kao i skupine studenata ili pojedinaca.

Slavonskim studentima dodjeljuje se stipendija od 10 tisuća kuna

Ukupno se dodjeljuje 10 stipendija u godišnjem iznosu od 10 000 kuna izvrsnim studentima i studentima iz podzastupljenih i ranjivih skupina.

Na natječaj za hrvatske stipendije za progonjene kršćane pristiglo 5500 prijava

Na natječaj MZO-a i Ministarstva vanjskih i europskih poslova za dodjelu stipendija mladim kršćanima iz zemalja u razvoju pristiglo je više od 5000 prijava.

Donosimo savjete koji će vam pomoći da naučite pametnije upravljati novcem

Želite proširiti svoja znanja o financijama i naučiti pametno upravljati novcem i budžetom s kojim trenutno raspolažete? Saznajte kako to najjednostavnije učiniti.

Filozofski fakultet dodijelio 90 tisuća kuna studentskim projektima

Na Filozofskom fakultetu dodijeljena su financijska sredstava studentskim projektima iz raznih područja, između ostalog i onima koji se bave temom seksualnog uznemiravanja na institiucijama visokog obrazovanja.

Jedno sveučilište studentima neće naplaćivati prijenos završnog ili diplomskog rada pod jednim uvjetom

Prijenos završnog ili diplomskog rada ponekad studentima može izbiti popriličnu svotu novca iz džepa, no neki studenti ipak to neće morati platiti.