LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava / Studentski život

Kampusijada ponovno poziva studente na sportska natjecanja, zabavu i druženje

Kampusijada je projekt koji je pokrenuo Studentski centaru suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom prometnih znanosti i Hrvatskim studijima.

Biden oprašta ogromne dugove američkim studentima, a koliko duguju naši?

Već visoka školarina u Americi konstantno je u porastu, a kakvi su ti iznosi u usporedbi s cijenama u Europi i Hrvatskoj, donosimo u nastavku.

„Budućnost doktora_ica znanosti" tema je nadolazećeg okruglog stola u Rijeci

U sklopu ovogodišnjeg Festivala znanosti u Rijeci organiziran je Okrugli stol „Budućnost doktora_ica znanosti: Pomicanje granica izvan tradicionalnih akademskih puteva“. Festival se održava 22. travnja, a otvoren je za sve.

Izdvojili smo jeftine direktne letove već od 29 eura za top putovanja ovog proljeća!

Otputujte ovog proljeća u Švedsku za samo 29 eura, ili uzmite povratnu kartu za Italiju ili Maltu za 30 eura. Donosimo čitav popis prijedloga jeftinih povratnih letova do različitih europskih destinacija.

Europska agencija za sigurnost hrane poziva na plaćeni program pripravništva

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) nudi mladim profesionalcima iz cijelog svijeta priliku za plaćeno pripravništvo u internacionalnom okruženju u Italiji.

Studenti u Zagrebu, okušajte se u novome pub-kvizu!

Okupite tim i pokažite svoja znanja u jednom od nadolazećih pub-kvizova pod nazivom „Tko pjeva, Zvone misli”.

Idućeg tjedna slavimo Dan čokolade na zagrebačkom PBF-u

Ljubitelji ovog najpopularnijeg slatkiša na svijetu ovom će prilikom doznati više o kakaovom zrnu i procesu proizvodnje čokolade, kao i aktualnim trendovima na tržištu čokolade.

Besplatne radionice o mentalnom zdravlju mladih

Kako ne ispaliti, nego komunicirati i kako plivati na valu romantične ljubavi, teme su dviju zanimljivih radionica za mlade u Splitu. U nastavku donosimo više detalja.

STUDOM 24: Natjecanje koje povezuje studente kroz sport

Ovaj događaj promovira sportski duh, zdrav način života i timski rad, te je izvrsna prilika za opuštanje i druženje između napornih studijskih obveza.

FOTO: „Artist Ascent” večeri za mlade glazbene talente

Na događaju prošle subote svoj su glazbeni talent podijelile Laura Šlibar, Lucija Miletić, Patricija Špoljarić, Heidi Kruljac i Sara Kajari, čineći večer ispunjenom raznovrsnim pjesmama i energijom.