LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava / Studentski život

Javna diskusija u splitskom Domu mladih: iskoristite priliku za doprinos Nacionalnom programu za mlade

Prijaviti se mogu mladi, predstavnici udruga mladih i za mlade te institucija koje u području svog djelovanja rade s mladima, ali i drugi zainteresirani građani.

Radionica o osnovama domaćinstva koja te priprema za budućnost!

CERM organizira besplatnu radionicu osnova domaćinstva pod vodstvom Karoline Zelenike te mladima pruža prilike za učenje novih vještina.

VAŽNO! Sutra i prekosutra u Zagrebu se održavaju studentski izbori, glasom se izborite za bolje studiranje

Ukupno će biti birano 17 predstavnika koji će činiti Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu te je upravo zato ovo važna prilika za studente da utječu na smjer u kojem će se razvijati njihovo sveučilište i da izraze svoje mišljenje o pitanjima koja utječu na njihovo obrazovanje i studentski život.

A kakav si ti cimer ili cimerica?

Jeste li se ikad zapitali kakav ste vi cimer ili cimerica? Koliko ste sami uredni, lijeni, obzirni?

Šapa humanitarnosti – sudjeluj na radionicama izrade igračaka za pse i mačke

Ovaj je projekt poseban po mnogočemu, a osim toga što je jedini humanitarni projekt eSTUDENTa orijentiran na pomoć životinjama, u njemu može sudjelovati bilo tko! Ako ti se sviđa projekt Šapa humanitarnosti i želiš biti dio njega, u nastavku ti donosimo termine radionica pletenja igračaka.

5 načina na koje nas tehnologija može učiniti sretnijima

Iako znamo da može pomoći da stvari budu brže, jednostavnije i praktičnije, čini li nas tehnologija sretnima? Donosimo 5 načina na koje nam tehnologija može pomoći da budemo sretniji.

Izbornik Dalić poručio studentima: „Iz svakog poraza, koji je dio života, moramo izvući pouku“

S moderatorom razgovora prof.dr.sc. Mladenom Vedrišem, pred stotinjak studenata i predavača studija „Financije i poslovno pravo“ Effectus veleučilišta, izbornik Dalić se suglasio kako do cilja uvijek vode motivi. Je li to želja za dobrim zdravljem, osjećajem zadovoljstva, uspješnosti, osjećajem probijanja osobnih barijera ili vjerom u težak rad i obitelj, ili pak novac, slava, uspjeh, nagrade ili pohvala drugih, ovisi samo o nama.

Vježbajte zajedno s drugim mladim ljudima i riješite se umora i iscrpljenosti

Riješenje za bolove i iscrpljenost može biti vježbanje, a ako se ne možete pokrenuti sami, razmislite o ciklusu radionica koje organizira Centar za mlade Zagreb.

FOTO: Iskustvo putovanja iz prve ruke: „Emily u Parizu, ja u Madridu”

Nakon ispitnih rokova vrijeme je za odmor od učenja i studiranja. Kao studenti, imamo brojne prilike za putovanja i razne popuste koje možemo koristiti. Osim jednodnevnih i vikend destinacija, možete si priuštiti i jedno nezaboravno iskustvo u Madridu. Putovanja izvan sezone posebna su po tome što destinacije nisu pune turista, a cijene smještaja i prijevoza su pristupačnije. Zato s vama dijelim svoje iskustvo odlaska u Madrid.

Zagrebačko sveučilište organizira besplatnu radionicu o financijskoj pismenosti

Radionica je besplatna za sve studente i polaznike doktorskih studija. Prijave su moguće do ponedjeljka, 20. ožujka, do ponoći na e-adresu: radionica@unizg.hr