LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava / Studentski život

TOP 5 BOŽIĆNIH SAJMOVA U EUROPI. Obiđite neke od najljepših lokacija i uštedite svoj novac

Mnogi od vas sigurno imaju želju nekamo otputovati i osjetiti božićni duh i izvan Hrvatske, ali vas muči vaš budžet. Ne brinite se, odlučili smo za vas istražiti ponudu koju nude mnogi europski sajmovi i koliko će vas prijevoz do tamo koštati.

Spas za studentski račun pred kraj godine

Prosinac treba preživjeti, darove kupiti, advent obići, a i Novu godinu dočekati i proslaviti. Kako pokriti sve te troškove i preživjeti do 2023.?

Otvaranjem klizališta na Šalati u Zagrebu službeno počela sezona klizanja

Termini klizanja su četvrtkom i petkom od 18:00 do 19:30 sati, a subotom i nedjeljom u nešto dužem terminu, od 10:45 do 12:15, zatim od 18:00 do 19:39 te u večernjem terminu od 20:15 do 21:45 sati.

Tri savjeta za kupovinu namirnica s kojima ćete uštedjeti, ali i pokazati obzirnost prema okolišu

Kako u kupovinama ne biste trošili vrtoglave iznose, primijenite ova tri savjeta, a s njima će svaka kupovina biti bezbolnija za vaš novčanik, ali i okoliš.

Studenti ekonomije iz Dubrovnika posjetili njihov Centar za poduzetništvo te se susreli s pričama njegovih stanara

Svrha ovog posjeta je poticanje poduzetničkog razmišljanja, a sve kako bi svršetkom studija možda i sami postali poduzetnici, a potencijalno i stanari jednog od poduzetničkih inkubatora.

Mladi iz 5 država bili su na razmjeni u malom gospićkom naselju i razveselili lokalno stanovništvo

Na ovoj razmjeni imali su priliku aktivno se pozabaviti ekološkim temama te istražiti kakvo je stanje s otpadom u ličkim selima Klanac i Vranovine. Tom prigodom, anketirali su  lokalno stanovništvo tih sela na temu gospodarenje otpadom u njihovu kraju.

Ako je street art tvoj đir i oduvijek se diviš grafitima, onda je ovo radionica za tebe

Polaznici će na radionici kreirati šablone i realizirati konkretne umjetničke intervencije.

Poznata brucošijada Sveučilišta u Zadru se vraća nakon 3 godine, a ulaz je besplatan za sve studente

BruZDer će se i ove godine održati u Citadeli (u dvorištu restorana Barbakan), a studenti će imati priliku čuti pregršt različitih žanrova popularne glazbe.

U Osijeku malo drugačije predavanje o donedavno aktualnoj pandemiju

Cilj je ovog predavanja usporediti relevantne podatke za RH u odnosu na ostale zemlje u svijetu i naglasiti razlike u načinu provođenja istih u svrhu suzbijanja pandemije te dati pregled istraživanja psiholoških obilježja ljudi koji su se pridržavali preporučenih mjera.

Sveučilište u Splitu popularizira maritimnu kulturu i jedrenje

Od ove sezone pod imenom Univeristas Nova posada UNIST sudjeluje u CRO Melges 24 kupu i trenutno su vodeća posada među hrvatskom jedriličarskom elitom.