LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Vijesti

VIDEO: Studenti i djelatnici okupljeni ispred FFZG-a zbog suspendiranja dekanice

Ispred Filozofskog fakuletata u Zagrebu nalaze se studenti i djelatnici FFZG-a koji se protive odluci rektora Borasa prema kojoj je dekanica Vlahović-Štetić jučer suspendirana, a na njezino mjesto treba doći prorektor Šimpraga.

Siemens dodjeljuje 15 tisuća kuna za najbolji rad studenata FER-a

Do 30. rujna u 12:00 zaprimaju se prijave radova za godišnju nagradu Werner von Siemens. Najboljeg studenta FER-a ili tim studenata FER-a očekuje povelja i 15 000 kuna.

I na FER-u će upis brucoša biti proveden isključivo online!

Online upisi brucoša započet će 23. srpnja, a budućim studentima bit će osigurana i korisnička podrška.

Nešto više od 220 splitskih studenata ostvarilo pravo na mobilnost u sklopu Erasmusa

Realizacija mobilnosti studenata koji su ostvarili pravo sudjelovanja u Erasmus+ programu, njih 223, ovisit će, između ostaloga, i o epidemiološkoj situaciji.

Od jeseni prvi doktorski studij iz područja digitalne ekonomije u Hrvatskoj

– Posebnost studija je i što se radi o zajedničkom studiju našeg Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pa će polaznici dobiti zajedničku diplomu dvaju institucija. – istaknuo je rektor Sveučilišta u Dubrovniku.

Maturanti bijesni zbog poteza HKS-a nakon otkazivanja prijemnog; evo što kažu sa Sveučilišta

Iako je najavljeni datum održavanja testa apstraktnog mišljenja bio 6. srpnja, HKS je obavijestio da ispita neće biti sukladno rizičnoj epidemiološkoj situaciji. Povrat novca u cijelosti nije moguć, a evo i zašto.

Hrvatska bogatija za još jedno sveučilište – Sveučilište VERN'

U godini kada VERN' obilježava 30. obljetnicu postojanja i djelovanja u području obrazovanja postaje sveučilište, odnosno doseže do najviše institucionalne razine u akademskom i znanstvenom području.

SC Osijek donio odluku o boravku u domu tijekom ljeta

Studenti koji planiraju ljeto provesti u osječkom domu trebaju se prijaviti telefonom, e-mailom ili osobno.

Suspendirana dekanica FFZG-a zbog mobinga i drugoga protuzakonitog postupanja

Rektor Boras donio je odluku o suspenziji prof. dr. sc. Vesne Vlahović-Štetić s dužnosti dekanice. Za obnašatelja te dužnosti imenovao je prof. dr. sc. Miljenka Šimpragu koji preuzima upravljanje FFZG-om do izbora novog dekana.

Na Tehničkom fakultetu u Rijeci strah zbog zaraženih studenata; Fakultet demantira nepoštivanje mjera

Nakon što su počele kružiti informacije o zaraženim studentima na Tehničkom fakultetu u Rijeci, Ured dekana izašao je s priopćenjem o navodnom nepoštivanju propisanih epidemioloških mjera prilikom održavanja ispita te isto demantira.