LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Vijesti

Na sutrašnjem Sajmu stipendija i visokog obrazovanja više od 30 izlagača

Na 16. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja gostuju brojna hrvatska i inozemna visoka učilišta. Za studente i učenike organiziran je i bogat popratni program kojem mogu besplatno pristupiti.

FOI nastavlja s online nastavom; studentima će posuditi računala i sufinancirati internet

FOI produžuje trajanje nastave na daljinu, a njegovi predstavnici ističu da studentima osigurava i potrebne preduvjete – posuđuje im računala i sufinancira dodatni internetski promet.

Studentski zbor Tehničkog veleučilišta ima novo vodstvo

Tin Panadić novi je predsjednik Studentskog zbora Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, zamjenik mu je Hrvoje Kolar, a tajnica je Nikolina Ivanković.

Sveučilište u Ljubljani među 3% najboljih na svijetu; doznajte što pruža studentima iz Hrvatske

Predstavnici Sveučilišta u Ljubljani, koje je rangirano među najboljih 3% sveučilišta na svijetu, predstavit će kandidatima iz Hrvatske svoje studijske programe, mogućnosti razmjene i stipendiranja.

Cvjetnim hara manijak koji pokušava ući u sobe; kontaktirali smo Upravu

Nekoliko je studenata nedavno doživjelo neugodno iskustvo zbog toga što nepoznata osoba hoda po paviljonima Studentskog doma „Cvjetno naselje” pokušavajući ući u neku od otključanih soba.

Predstavlja se 13 institucija i tvrtki iz Austrije koje hrvatskim studentima pružaju stipendije i stručne prakse

Na ovogodišnjem virtualnom Sajmu stipendija i visokog obrazovanja, u organizaciji IRO-a, predstavit će se 13 tvrtki i institucija iz Austrije. Pristup je omogućen svima zainteresiranima.

Nastava na FFST-u ipak online; na tekst anonimne studentice reagirala sukreatorica peticije

FFST je donio odluku da će se nastava do kraja semestra ipak provoditi online, što se tražilo peticijom koja je izazvala rasprave među studentima. Jedna od sukreatorica peticije poslala nam je tekst u kojem pojašnjava razloge njena pokretanja.

Uprava EFST-a: „Peticija koja je dostavljena medijima, nije dostavljena Fakultetu”

Iz Uprave splitskog Ekonomskog fakulteta tvrde da im peticija koju su studenti pokrenuli zbog broja kolokvija u jednom tjednu nikada nije dostavljena te pojašnjavaju zašto se organizacija tjedna provjere znanja ne bi trebala mijenjati. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Produžen je rok za prijave na studentsko natjecanje Pokretač!

Studenti iz cijele Hrvatske imaju priliku prijaviti se do 27. studenog u 23:59 na 2. izdanje Pokretača. Na taj će način napraviti svoj prvi korak u poduzetništvu i ući u utrku za nagradni fond od 9000 kuna.

Virtualni štandovi FKIT-a i TTF-a proglašeni najkreativnijima na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Proglašeni su najuspješniji sudionici Smotre koja se prvi put odvijala u virtualnom prostoru. Svi su sadržaji nastali u sklopu njena programa i dalje dostupni.