LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Vijesti

Prvo zlato s Europskih sveučilišnih igara stiglo u džudu. Studenti briljirali i u kickboxingu

Prvo zlato za hrvatsku delegaciju osvojila je talentirana judašica Helena Vuković sa Sveučilišta u Zagrebu. Hrvatski predstavnici briljirali su i u kickboxingu s ukupno osvojenih deset medalja.

Zadnji ljetni radni dani studentskih menzi i kafića u Splitu. Neki ipak ostaju otvoreni

Unatoč privremenom zatvaranju nekih od studentskih restorana i kafića, Studentski centar Split osigurava nastavak rada nekoliko drugih objekata koji će biti otvoreni preko ljeta.

Student FER-a osvojio nagradu za rad o primjeni strojnog učenja u dijagnostici mucanja

DIRA 2024. nije samo prilika za umrežavanje i razmjenu znanja, već i platforma za studente koji završavaju svoje diplomske radove.

Otvoren natječaj za tajnika na Sveučilištu u Puli, ovo su uvjeti

Natječaj otvara priliku za zapošljavanje jedne osobe na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, uz obvezni probni rad u trajanju od šest mjeseci.

Studenti iz devet zemalja unaprijedili znanje u analizi podataka i održivim rješenjima u Dubrovniku

Kroz predavanja i radionice sudionici su se upoznali s praktičnim alatima i tehnikama, čime su unaprijedili svoje sposobnosti u analizi podataka i razvoju održivih rješenja.

FFZG okupio lektore hrvatskoga kao inoga jezika iz cijelog svijeta

Središnja tema ovogodišnjeg savjetovanja bili su glagoli u hrvatskom jeziku, a razgovaralo se o iskustvima lektora hrvatskog jezika izvan Hrvatske, pružajući vrijedan uvid u izazove i uspjehe s kojima se suočavaju u svakodnevnom radu.

Imate još trinaest dana da se prijavite za studentski smještaj u Puli

Na natječaj se ne mogu prijaviti studenti u izvanrednom statusu te studenti čije je mjesto prebivališta u mjestu studiranja.

Produljene su prijave za studentske i debitantske filmove na riječkom STIFF-u

Prijave za natjecateljski segment trebaju se sastojati od originalnih radova koje su izradili studenti ili debitanti u različitim žanrovima: igrani film, dokumentarni film, animirani film i eksperimentalni film.

Profesor Rončević odgovorio na bitna pitanja i pojasnio zašto se još uvijek isplati studirati ekonomiju

Upisi na fakultete u punom su jeku, a zahvaljujući stalnom usavršavanju i poboljšavanju programa, studenti još uvijek rado upisuju studij poslovne ekonomije. Donosimo intervju s profesorom Antom Rončevićem, koji je odgovorio vrijedi li upisati upravo taj studij.

Upišite poslijediplomski studij građevinarstva i steknite doktorat u tehničkim znanostima

Studij obuhvaća više istraživačkih područja iz polja građevinarstva i temeljnih tehničkih znanosti te traje tri godine.