LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vijesti / Hrvatska

Vatrogasci upozoravaju: oprezno s korištenjem božićnih dekoracija

Opasnost od požara u adventsko je vrijeme veća zbog često neispravnih lampica i ostalih božićnih dekoracija.

Danas otvorenje Adventa u Zagrebu u dvorištu ALU; donosimo program

Najljepše doba godine nikako ne može proći bez samog božićnog ugođaja u gradu pa će tako i ove godine biti Zagrebački Advent iako u nešto drugačijem ruhu; ispunjen koncertima, izložbama, božićnim vrtom, ali i gastro rapsodijom za svačije nepce.

Patrik je prehodao 180 kilometara da skupi novac za siromašnu djecu

Iako je hodao četiri dana i po 12 sati dnevno, kaže kako mu nije bilo teško naći motivaciju te je pozvao ljude da se uključe u humanitarne akcije sličnog tipa.

Ideje za vikend putovanja priuštiva svima!

Žarko želite otići negdje za vikend i odmoriti? Ograničeni ste na teritorij Lijepe naše? Donosimo ideje koja mjesta posjetiti, vjerojatno za mnoge niste ni znali da postoje!

UNICEF opremio 5 inkluzivnih kabineta na fakultetima u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Puli i Splitu

Kabineti za inkluzivnu pedagogiju su opremljeni na Učiteljskim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu i Rijeci, Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu te Fakultetima za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Uskoro počinje polarni advent u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Zoološki vrt se svako jutro otvara u 9 sati. Danima kada se održava program Polarnog adventa, Vrt se zatvara u 20 sati, a ostale dane te na Badnjak, Božić i Staru godinu u 16 sati. Ovisno o trajanju programa tog dana, u Vrt je moguće ući dok se ne zatvore blagajne, tj. do 15, odnosno 19 sati.

U Klubu Zona organizira se prva Kava sa Savjetom mladih Grada Splita

Kave sa Savjetom mladih održavat će se četvrtim četvrtkom u mjesecu te će svaki mjesec članovi Savjeta mladih Grada Splita pripremiti novu temu, pozvati relevantne sugovornike te svim zainteresiranima dati priliku za razmjenu informacija i stavova.

Sudjeluj na savjetovanju i saznaj svoja radnička prava!

Na savjetovanje su pozvani studenti i studentice, kao i svi drugi zainteresirani.

U zagrebačkom ZOO-u prvi put zaraza koronom; koronavirus lavovima prenio timaritelj

– Budući da je u zoološkim vrtovima diljem svijeta već bilo slučajeva prijenosa tog koronavirusa s čovjeka na velike mačke, cijeli slučaj pratimo u suradnji s nadležnim ustanovama te hrvatskim i inozemnim stručnjacima – izjavio je za Index Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt grada Zagreba.

Do savršenstva ispolirajte prezentacijske i pregovaračke vještine na posebnom online izdanju HOWtoWOW radionice

U posebnom blagdanskom izdanju – i uz prikladne poklone struci – 8. prosinca HOWtoWOW akademija uz Mastercard nudi komunikacijski trening stručnjakinje Emme J. Ewing!