LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vijesti / Hrvatska

Odnosi s javnošću na Danima komunikacija – od legende PR-a Paula Holmesa do okupljanja domaćih PR stručnjaka

U svojem predavanju „PR in a Changing World” Paul Homes, jedno od najvećih imena u svijetu odnosa s javnošću, pokazat će kako se PR prilagođava kako bi pratio promjene u svijetu!

U nedjelju će se veći dio dana obustaviti promet Ilicom, evo kako će prometovati neke tramvajske linije

Obustavit će se promet od Frankopanske do Ulice Republike Austrije, a tramvajske će linije 6 i 11 prometovati izmijenjenim trasama u oba smjera.

Više od 100 tisuća mladih u Hrvatskoj ostvarilo je pravo na povrat poreza

Procjenjuje se da će umanjenje porezne obveze za 2022. godinu biti u okvirima prošle godine, što će sigurno razveseliti mnoge mlade porezne obveznike u Hrvatskoj.

Traže se najbolji mladi znanstvenici Dunavske regije, biraju se i iz hrvatskih redova

Nagrade će biti dodijeljene 14 mladih znanstvenika, po jedan iz svake zemlje koja je dio Dunavske regije, a svaka nagrada iznosi 1.350 eura.

„PhD Career Café” u Rijeci na stol stavlja temu interdisciplinarnog umrežavanja u znanstvenim radovima

Cilj je tribine razgovor o mogućnostima interdisciplinarnog umrežavanja na Sveučilištu u Rijeci te izazovima i potencijalnim doprinosima interdisciplinarnog umrežavanja u znanstvenom radu.

Na Sveučilištu u Zadru sutra se održava panel na temu inkluzije djece s teškoćama u razvoju

Manifestacija „Dani djece s teškoćama u razvoju” prvi put se održava u Republici Hrvatskoj, a shodno tome predstavlja važni događaj za sve koji su uključeni u rad s djecom s teškoćama u razvoju i njihovim roditeljima.

Predstavljeno najjače hrvatsko superračunalo Supek

Novo superračunalo pruža znanstvenicima vrhunsku računalnu okolinu i osigurava izvođenje istraživanja koja su neizvediva na standardnoj računalnoj opremi.

Good Game Global priprema dosad neviđen B2B esport spektakl!

Zagrebački Velesajam postaje domaća „katedrala esporta” te otvara svoja vrata šestom izdanju tradicionalnog i najvećeg B2B humanitarnog esport natjecanja.

Sveučilište u Zagrebu pohvalilo se pozicijom na svjetskoj rang-listi, najbolji su u području poljoprivrede i šumarstva

Sveučilište u Zagrebu u odnosu na prošlu godinu poboljšalo je svoj rang u većini znanstvenih disciplina, točnije njih sedam, a dobri smo i u određenim znanstvenim područjima, međutim prostora za napredak itekako ima.

Virtualni austrijski dan karijera u IT sektoru za mlade talente iz Hrvatske

Virtual Austrian IT Career Day pruža profesionalcima, apsolventima i studentima iz IT sektora mogućnost da se jednostavno i besplatno informiraju o životu i radu u Austriji, pronađu zanimljive poslove, upoznaju tvrtke te im se predstave u sklopu individualnih razgovora. Saznajte na jednom mjestu sve o mogućnostima za razvoj Vaše karijere u Austriji i pronađite savršenog poslodavca!