LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vijesti / Hrvatska

Brojka zaraženih i dalje 2244; od jučer nemamo nijednog novozaraženog!

U posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, no imamo još jedan smrtni slučaj u Hrvatskoj.

Želiš raditi u komunikacijskoj industriji? U tijeku su prijave za praksu

Centar za razvoj mladih do 31. svibnja u 23:59 zaprima prijave za obavljanje prakse na pozicijama suradnika u marketingu, odnosima s javnošću te multimediji i dizajnu.

Vinkovački maturanti potajno organizirali norijadu; nekolicinu pijanih tjerali iz jezera

S petka na subotu vinkovački su maturanti organizirali tajnu norijadu na umjetnom jezeru Banja, gdje ih je tijekom slavlja nadzirala policija koja je u konačnici spriječila moguće utapanje pijanog dijela maturanata.

Prorektor Sveučilišta u Rijeci izabran za ravnatelja KBC-a; rektorica uputila čestitku

Do 2024. godine funkciju ravnatelja KBC-a Rijeka obnašat će prorektor za znanost i umjetnost Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Alen Ružić, dr. med. Rektorica mu je uputila čestitku.

U prijavama za financiranje zamjenskog stana osobama iz SD-a „Cvjetno naselje” pomagat će i studenti

Službenicima Ministarstva državne imovine u pripremi dokumentacije za financiranje najamnine u zamjenskom stanu pomoći će i studenti, odnosno volonteri Ekonomske klinike kao i volonteri Pravne klinike. 

Stožer javlja da je samo jedna novozaražena osoba od jučer

U posljednja 24 sata imamo samo jednu novozaraženu osobu koronavirusom.

Nema novozaraženih koronavirusom, uskoro nove informacije o vjenčanjima

U posljednjem 24-satnom periodu nema novozaraženih koronavirusom. Stožer u današnjem priopćenju navodi i kako će HZJZ izraditi preporuke za održavanje okupljanja kao što su vjenčanja i domjenci.

Pokrenut EU projekt SHOUT; jedan je od njegovih zadataka jačanje transformacijske uloge sveučilišta

Započela je provedba EU projekta u koji su uključeni, između ostalih, Sveučilište u Splitu i Institut za društveno odgovorno poslovanje. Hrvatski predstavnici pozivaju i studente da pridonesu njegovoj realizaciji.

Rad u medijima dinamičan je i uzbudljiv; iskušati ga možete još za vrijeme studija

Do kraja mjeseca otvorene su prijave za obavljanje volonterske prakse na portalu Studentski.hr. Za svoje prve korake u novinarskoj ili lektorskoj karijeri ne trebate imati nikakvo prethodno iskustvo.

Radila je spajanja vrijedna 200 milijardi eura, a 27. svibnja je na DK Talksima

Louise Tingström, savjetnica CEO-a UniCredit Grupe, održat će besplatno predavanje za top menadžere u sklopu online edukacija organizatora Dana komunikacija.