LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vijesti / Hrvatska

Danas 84 nova slučaja zaraze, trenutno je 666 aktivnih slučajeva

Donosimo najnovije podatke o koronavirusu objavljene u priopćenju Nacionalnog stožera civilne zaštite prema kojima su u Hrvatskoj zabilježena 84 slučaja zaraze koronavirusom.

Zagrebački tramvaji ovog vikenda ne voze dijelom Zagreba, dvije linije ne prometuju

Zbog sanacije štete od potresa dolazi do izmjene u prometovanju tramvajskih linija 4, 11, 12, 13 i 17, dok linije 14 i 15 uopće neće prometovati.

Osječani dobili teniski teren koji će moći koristiti potpuno besplatno

Na inicijativu tenisačice Donne Vekić i realizacije humanitarne akcije, uz pokroviteljstvo Osječke županije, grada Osijeka te uz sudjelovanje brojnih sponzora – izgrađen je prvi javni teniski teren, koji je dostupan za besplatno korištenje.

U Splitu se snima film u Netflixovoj produkciji o odmoru koji je pošao po zlu

Riječ je o filmu čija je redateljica Kim Farrant, a koji nastaje prema djelu spisateljice Sarah Alderson.

Završila je prva sezona podcasta koji je ugostio sportaše, volontere, podzetnike i druge

– Odlučili smo uzeti pauzu jer smo i mi, kao i naši gledatelji jedva čekali izaći vani, u kafiće, na zidiće, plaže i malo se odmaknuti od ekrana. – kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Održan 11. MoodleMoot: Na sustavu preko 27 000 e-kolegija i više od 94 000 studenata

– U ovoj akademskoj godini (2020/2021) na sustavu se nalazi preko 27 000 e-kolegija koje održava preko 9000 nastavnika za više od 94 000 studenata. – ističu organizatori.

Uskoro kreću prijave za sve koji žele popisivati stanovništvo – studenti imaju prednost

Popis će se provoditi u dvije faze, a popisivači, koji mogu biti i studenti, bit će potrebni u drugoj koja će trajati od 27. rujna do 17. listopada.

U Hrvatskoj danas 113 novih slučajeva koronavirusa među 4436 testiranih

U Hrvatskoj je danas zabilježeno 113 slučajeva zaraze pa je sada 700 aktivnih slučajeva, od čega se u bolnici liječi 313 osoba.

Preko 300 maturanata imalo suicidalne misli, a MZO ne reagira?

– Hoćemo li i mi to prešutjeti, kao i nadležno ministarstvo, ili ćemo se usuditi suočiti s time što je korona učinila mentalnom zdravlju naše djece i time potencijalno spasiti izgubljene i ranjene mlade živote? – zaključila je zastupnica Selak.

Kristijan Sedak zaključio Maraton karijera: „Doista sam sretan jer mislim da imam najbolji posao na svijetu”

Kristijan Sedak, vješti komunikolog, okupljenim je studentima na posljednjem predavanju Maratona karijera rekao nešto više o svojem putu te im dao niz smjernica za uspješno napredovanje.