LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vijesti / Kultura

@sandrotellingstories: „​​​​​​​Ovdje nema pronalaženja i čekanja inspiracije, već samo mnogo rada”​​​​​​​

RazgovArali smo sa Sandrom Slavnićem, osobom koja svojim Instagram profilom ljudima svakodnevno pruža potporu i daje motivaciju. Pitali smo ga o vlastitim motivacijama, spoznaji talenta, o najdražoj knjizi i nezaboravnom putovanju.

Kreativni umovi sukreirat će vizionarski „Re-Start Experience”

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci poziva studente, alumne i druge zainteresirane za održivost i očuvanje okoliša da se do 30. rujna prijave za sudjelovanje u kreiranju vizionarske izložbe.

STARTER 4 – presjek najboljih radova nagrađenih studenata AUKOS-a

– U širokom rasponu od crteža, slika, grafika i kiparskih ostvarenja pa do fotografija, videa i novih medija, studenti demonstriraju vještinu, talent i kreativnost. – ističu s AUKOS-a. 

Diplomski rad Diane Trohar prva je ovosezonska izložba Galerije SC

Ovog četvrtka, 24. rujna, u 20:00 u Galeriji SC otvara se izložba Diane Trohar pod nazivom „Izostanak”.

Nagrađivani Pjevački zbor mladih „Josip Kaplan” nastupa u svojem gradu; ulaz je slobodan

Nakon brojnih koncerata u zemlji i inozemstvu riječki Pjevački zbor mladih „Josip Kaplan” održat će besplatni samostalni koncert u svome gradu.

Poklanjamo ulaznice za predstavu „Kraljevstvo Moje (za početnike)”

Do 19. rujna u 13 sati možete sudjelovati u nagradnom natječaju čiji dobitnik dobiva dvije ulaznice za predstavu „Kraljevstvo Moje (za početnike)”.

Dvojica studenata održavaju besplatnu edukaciju o osnovama filmskog stvaranja

Do 23. rujna 2020. zaprimaju se prijave srednjoškolaca i studenata za sudjelovanje na ŠPICA radionici Filmske RUNDE koju će voditi studenti zagrebačkog ADU-a.

Ispričajte svoju viziju budućnosti kulturnog sektora u novom normalnom!

Studenti muzeologije pozivaju na izlaganje u videokonferenciji koja će predstaviti problematiku održivosti i napretka kulture i baštine u bližoj budućnosti. Prijave su otvorene do 20. listopada, a sudjelovanje je besplatno.

ZagrebDox ove godine nešto drugačiji; održat će se u prostorijama Studentskog centra

Ljubitelji dokumentaraca ipak će imati prilike pogledati pedesetak filmskih naslova odabranih za ovogodišnje izdanje ZagrebDoxa.

„Svjetlo u rujnu”: dramski umjetnici izvode songove i prizore iz popularnih predstava

Ispred zgrade zagrebačkog HNK-a održat će se umjetnički program „Svjetlo u rujnu” u čijem će sklopu dramski umjetnici izvoditi songove i prizore iz popularnih predstava.