LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fotogalerije

FOTO: Zagreb u najboljem sjaju: počeo je Festival svjetla!

Festival će trajati 5 dana. Atrakcije je moguće posjetiti između 18 i 23 sata, a ulaz je besplatan.

FOTO: Iskustvo putovanja iz prve ruke: „Emily u Parizu, ja u Madridu”

Nakon ispitnih rokova vrijeme je za odmor od učenja i studiranja. Kao studenti, imamo brojne prilike za putovanja i razne popuste koje možemo koristiti. Osim jednodnevnih i vikend destinacija, možete si priuštiti i jedno nezaboravno iskustvo u Madridu. Putovanja izvan sezone posebna su po tome što destinacije nisu pune turista, a cijene smještaja i prijevoza su pristupačnije. Zato s vama dijelim svoje iskustvo odlaska u Madrid.

FOTO: „Štrajk u kuhinji, štrajk na ulici!” Pogledajte doživljaje s ovogodišnjeg Noćnog marša u Zagrebu

„​​​​​​​Živio Osmi mart!”, „Besplatan pobačaj!” i „Štrajk u kuhinji, štrajk na ulici!” samo su neke od glavnih poruka koje su se mogle čuti u povorci, a širu sliku svega možete vidjeti u našoj fotogaleriji.

Koliko kreativnosti i ludila na jednom mjestu: fotografije s Riječkog karnevala jednostavno će vas oduševiti

Kreativne maske, pozitivna atmosfera, alkohol u hektolitrima, zabava na sve strane – to je niz asocijacija koje najbolje opisuju atmosferu koja nas je dočekala na 40. Riječkom karnevalu.

FOTO: Valentinovski program na Kampusu zagrijao srca splitskih studenata

Zvjezdano nebo satkano od 2.000 lampica, velika disko-kugla, baloni, svijećnjaci i fotokutak s ljuljačkom za zaljubljene učinili su da sve već na prvi pogled izgleda zaista glamurozno.

Tečajevi i ispiti njemačkog jezika u Goethe-Institutu za sve koji planiraju studij u inozemstvu

Nastava je na svakom stupnju komunikativna, a govor, slušanje, čitanje i pisanje vježbaju se u svakodnevnim životnim situacijama s autentičnim tekstovima pa su polaznici nakon tečaja najbolje pripremljeni za komunikaciju u svakodnevnim situacijama.

FOTO: No stress u varaždinskom SC-u

Čim su stigli natrag s praznika stanare domova varaždinskog SC-a dočekale su dvije masažne fotelje na kojima se mogu opustiti od ispitnih rokova, posla i ostalih studentskih obaveza.

E, ovo je kreativnost: profesori čakovečke gimnazije prerušili se u poznate glazbenike

Profesori su se prerušili u poznate strane glazbenike kao što su Madonna te David Bowie, poneki su pozirali kao članovi bendova Nirvana i Queen, a nas je posebno nasmijalo vjerodostojno repliciranje popularnog Miše Kovača.

FOTO: Work and Travel USA iskustvo: Zašto iskoristiti priliku i otići u Ameriku na najpopularniji program kulturne razmjene za studente?

Pročitajte Katarinino iskustvo koja je ovog ljeta u Ameriku otišla sama, a program opisuje kao prekrasno iskustvo, prvenstveno zbog ljudi koje upoznaš i mjesta koja posjetiš.

(FOTO) Mega popularne i profitabilne: Ovih osam kompanija osnovali su studenti

Popis je zaista dugačak, a mi smo izdvojili neke od najpoznatijih.