LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
udruge (37)

Prilika za praksu nezaposlenim mladima i onima koji rade izvan struke

Do 1. travnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje u programu Social Innovators. Polaznike očekuje 80 sati prakse u organizaciji civilnog društva koja odgovara njihovim interesima.

Moguće je uskladiti natrpan raspored na fakultetu s društvenim angažmanom – uz nekoliko navika

Volontiranje i sudjelovanje u udrugama važno je u današnjem svijetu, a čini se kako studenti za to nikada nemaju vremena. Kako ga pronaći i zbog čega je to uopće važno?

Posao u udruzi po završetku faksa – saznajte kako do njega

Kako bi se studenti bolje pripremili za tržište rada i za konkretna radna mjesta u udrugama građana, one će se predstaviti u Centru za mlade Grada Zagreba dvjema radionicama.

Više od 300 udruženja mladih u Hrvatskoj uspješno razbija predrasude o neaktivnosti mladih

Udruge mladih i za mlade organizacije su kojima je cilj potaknuti mlade na angažiranje u društvenim procesima, volontiranje, sudjelovanje u korisnim projektima, ali i dati mladima podršku i pomoć u raznim aspektima života. U Hrvatskoj djeluje preko 300 takvih udruga.

UniActive: ESN Dubrovnik proveo pola milijuna kuna vrijedan projekt, rezultati predstavljeni na Sveučilištu

– Projekt UniActive polučio je izvrsne rezultate, a najviše smo ponosni na činjenicu da je u 6 mentorskih programa bilo uključeno 10 udruga s područja Dubrovnika te da smo uključili 60 studenata i volontera na dva sveučilišna odjela. – rekla je voditeljica Ivana Grkeš.

Studenti EFST-a prvi put obavili stručnu praksu u udrugama – evo čime je to rezultiralo

Studenti EFST-a sudjelovali su u pilot-projektu u čijem su sklopu obavljali praksu po principima društveno korisnog učenja. Radilo se tako na izradi programa komunikacije s medijima, social media marketingu, osmišljavanju vizualnih elemenata udruge, izradi plana i projekcije budžeta organiziranja manifestacije i sl.

Studenti EFST-a u sklopu kolegija obavljali društveno korisno učenje; saznajte kako slijediti njihov primjer

Studenti Ekonomskog fakulteta imali su priliku u različitim udrugama iz Splita, Kaštela i Trogira obavljati društveno korisno učenje u sklopu kolegija Stručna praksa. Predstavljanje dosadašnjih rezultata projekta Centar za društveno korisno učenje bit će izvrsna prilika i za sve zainteresirane koji se u ovaj projekt žele aktivno uključiti od jeseni.

Otvoren Natječaj za sufinanciranje studentskih programa na Sveučilištu u Zagrebu

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za sufinanciranje programa pojedinačnih studenata te studentskih zborova, udruga i organizacija. Rok je za prijavu programa 18. travnja.

Ekonomski fakultet domaćin Cosa kongresa; u njegovu sklopu nagrađuje se najbolji projekt studentskih udruga

Na temu utjecaja poduzetništva na društvo na EFOS-u će se održati kongres udruga. Uz predavanja, panel-raspravu i druge edukativne sadržaje, odabrat će se i najbolji projekt studentskih udruga.

Splitski studenti prvi put mogu obavljati stručnu praksu u udrugama!

U periodu od dvije godine, koliko je predviđeno vrijeme trajanja projekta, studenti će obavljati stručnu praksu društveno korisnim učenjem u udrugama Srce, Naša dica, MoST i TOMS.