LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKT MLADI ZA MLADE

Održava se radionica izrade životopisa i motivacijskog pisma za mlade s područja Ravne Gore

Koliko ste se puta prijavili na oglas za posao? Koliko ste puta dobili potvrdan odgovor? Ako je vaš odgovor jednom ili nijednom, možda morate poraditi na CV-u.

Koliko ste se puta prijavili na oglas za posao? Koliko ste puta dobili potvrdan odgovor? Ako je vaš odgovor jednom ili nijednom, možda morate poraditi na CV-u.

Ako ste se dosada pokušali prijaviti za bilo koji posao, znate kako vam je nužan dobar životopis, odnosno CV. Na internetu postoji mnoštvo predložaka za izradu životopisa, kao i hrpa savjeta koji su međusobno kontradiktorni. Zbog toga Centar za razvoj mladih u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područni ured Sisak, udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Futurum Montis i Ženska soba – Centar za seksualna prava, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike organizira radionicu izrade životopisa.

Na radionici izrade životopisa i motivacijskog pisma za mlade s područja Ravne Gore saznajte sve o tome kako treba izgledati jedan profesionalan životopis, trebate li dodati sliku te što nikako ne treba navoditi. Radionicu će voditi Anđela Josipović, magistra psihologije. Održat će se 16. prosinca u 16:00 u Sportsko-poslovnom centaru Goranka u Ravnoj Gori. Više detalja dostupno je na Facebook događaju, a možete se prijaviti ispunjavanjem obrasca na poveznici.


Projekt MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, podsjetimo, provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područni ured Sisak, udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Futurum Montis i Ženska soba  Centar za seksualna prava, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. 
Za sadržaj ovog članka odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.
FOTO: UNSPLASH