LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odluka o dodjeli

Objavljena je lista studentskih projekata koji su dobili financijska sredstva, SC podijelio gotovo 590 tisuća eura

Sredstva su raspoređena na 163 projekta, a ista će biti isplaćena prema vremenu kada se pojedine studentske aktivnosti odvijaju.

Sredstva su raspoređena na 163 projekta, a ista će biti isplaćena prema vremenu kada se pojedine studentske aktivnosti odvijaju.

Već petu godinu zaredom zagrebački Studentski centar, na temelju zakonske obveze, financira projekte koje provode razne studentske udruge. Konkretno, SC financira kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje isključivo provode studentske organizacije, a koje su direktno namijenjene samim studentima.

Ove je godine dodijeljeno ukupno 589.420,54 eura, što predstavlja 0,5 posto neto iznosa koji poslodavci uplaćuju studentskim ugovorima. Sredstva su raspoređena na 163 projekta, a ista će biti isplaćena prema vremenu kada se pojedine studentske aktivnosti odvijaju, odnosno prema raspoloživim financijskim sredstvima, stoji u Odluci Povjerenstva za raspodjelu naknada. Valja napomenuti kako 87 prijavljenih studentskih projekata nije zadovoljilo kriterije, pa im sukladno tome neće biti omogućeno financiranje.

Rang-lista podnositelja zahtjeva kojima su dodijeljena financijska sredstva dostupna je ovdje.

Rang-lista podnositelja zahtjeva kojima nisu dodijeljena financijska sredstva dostupna je ovdje. 

FOTO: PIXABAY