LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
vježbanje (84)

Stručnjaci objasnili zašto ne nositi masku tijekom vježbanja

Za vrijeme tjelovježbe ne proruča se nošenje maski, već održavanje fizičkog razmaka. Iz Svjetske zdravstvene organizacije objasnili su zašto.

Veleposlanstvo Indije organizira zajedničko vježbanje joge, a najbolje joga-videe novčano nagrađuje

Diljem Hrvatske zajedno će se vježbati joga povodom njezina međunarodnog dana. K tome, nagrađuju se s 500 kuna najbolji videouradci koji tematiziraju suživot s njom.

Studenti pripremaju online vježbaonicu, svojevrsnu pripremu za povratak u teretane

Umjesto utrke „Zasvijetli za druge”​​​​​​​ održat će se online vježbaonica „Zasvijetli za sebe”​​​​​​​. Njome eSTUDENT uz profesionalne trenere zainteresiranima najavljuje povratak normalnom načinu treniranja. 

UniSport ZG omogućio čitav niz videa za vježbanje doma

Na kanalima UniSporta ZG moguće je pronaći čitav niz videa za vježbanje od kuće, a riječ je o početnim i naprednim programima.

Objavljen raspored besplatnih treninga s DanceFit djevojkama

Danas počinje #OstaniDoma Workout by DanceFit5 na YouTube kanalu UniSport ZG.

UniSport ZG i DanceFit5 djevojke pripremaju program vježbanja kod kuće

– Zajedno s DanceFit5 djevojkama provodit ćemo jedan osnovni i jedan napredni program. – poručuju iz UniSporta ZG.

Pozovite prijatelje i održite tečaj beer joge

Beer joga podrazumijeva spoj joge i piva koji zajedno garantiraju posve novo i zanimljivo iskustvo. Ideja beer joge realizirana je 2015. godine u Berlinu, a bez obzira što još nije dostupna u Hrvatskoj, ništa vas ne sprječava da pozovete prijatelje i sami osmislite ovaj zabavni tečaj!

Što učiniti kada nakon blagdana više ne stanete u najdraže traperice?

Božićni i novogodišnji blagdani, osim puno odmora i veselja, donijeli su i pokoje kilo viška. Vjerujemo kako nitko nije mogao odoljeti silnim kolačima i blagdanskim specijalitetima, stoga vam donosimo nekoliko savjeta kako se ponovno vratiti u formu.

Kako vježbati danas, sutra i sljedeće godine

Jedna od aktivnosti koju najviše volimo odgađati jest vježbanje, no odgađanje često znači odustajanje u potpunosti. Donosimo nekoliko načina kako ne odustati prije samog početka.

Kako ostati motiviran za vježbanje i za vrijeme ljeta

Ljetne vrućine mogu dovesti do osobnog zamora vježbanjem, stoga vam donosimo par savjeta kako ostati u formi i za vrijeme ljeta.