LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
turizam (115)

Projekt Veleučilišta u Šibeniku zelenom tržnicom potiče razvoj turističke djelatnosti

Projekt RECOLOR pod okriljem Veleučilišta u Šibeniku i šestero drugih suradnika sa svojim je aktivnostima otvoren na Trgu Ivana Pavla II, poznatom kao Mala loža, s ciljem širenja kruga turističke djelatnosti u mjestima koja su gotovo zanemarena.

Turističko-ugostiteljskoj školi Split 74,3 milijuna kn za obrazovanje usklađeno s potrebama poslodavaca

Za uspostavu regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva splitskoj školi dodjeljuje se 74,3 milijuna kuna. Njene će glavne aktivnosti biti usmjerene na obrazovanje, usavršavanje i osposobljavanje prema potrebama poslodavaca.

Re-open EU – najnovije informacije vezane za putovanja

Re-open EU objedinit će praktične informacije o propisanim ograničenjima putovanja, kao i o svim mjerama pojedinih država propisanim radi suzbijanja koronavirusa.

5 zanimljivih destinacija za sve ljubitelje čokolade

Jeste li znali da postoji čokoladni turizam? Upoznajemo vas s top destinacijama koje će oduševiti svakog ljubitelja slatkih delicija!

Putovanje na Siciliju nikad povoljnije; regionalne vlasti sufinancirat će letove, smještaj i kulturne sadržaje

U svrhu privlačenja turista i oživljavanja posrnule ekonomije, sicilijanske regionalne vlasti odlučile su pokrenuti program sufinanciranja troškova letova, smještaja i kulturnih sadržaja za strane posjetitelje otoka nakon otvaranja granica.

Zanimljivosti o državama koje navodno još nemaju zaražene koronavirusom

Iako nam se čini da više nema kutka nedirnutog koronavirusom, to nije tako. Postoje države u kojima još uvijek nije zabilježen slučaj zaraze, a donosimo zanimljivosti o njima.

Pokrenut novi studij na Sveučilištu u Dubrovniku

Do 1. ožujka zaprimaju se prijave za upis novog studija Upravljanje kvalitetom i održivim razvojem u turizmu. Pristupnici trebaju imati prosjek ocjena od najmanje 3.5, a iznimno može biti i manji.

Kreira se popis najuspješnijih splitskih sportaša, glazbenika, lokacija – dajte svoje sugestije!

Mladi volonteri biraju restorane, kafiće i dodatne sadržaje koji gostima prenose korisne informacije i pričaju priču o životu splitskih lokalaca. U tome im treba vaša pomoć.

Tourism Lab u potrazi za novim studentima

Udruga koja okuplja studente zainteresirane za turizam u potrazi je za novim članovima. Prijave se zaprimaju do 25. listopada.

Uspješna hrvatska tvrtka nudi izdašnu stipendiju studentima motiviranima za rad u turizmu

Ako vam stipendija i razvoj karijere u uspješnoj tvrtki u turističkom sektoru zvuče privlačno, prijavite se na Unilineov natječaj do 31. listopada 2019.