LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
RIT Croatia

Osvoji stipendiju za američki studij u iznosu od 28 800 eura!

Stipendira se četverogodišnji američki studij Service Managementa koji se izvodi u Dubrovniku na engleskom jeziku, a studente priprema za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije i turizma.

Stipendira se četverogodišnji američki studij Service Managementa koji se izvodi u Dubrovniku na engleskom jeziku, a studente priprema za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije i turizma.

Američki koledž RIT Croatia poziva mlade ljude koje zanima karijera u turizmu i uslužnim djelatnostima da se prijave na natjecanje na kojem mogu osvojiti jednu od pet vrijednih stipendija za američki studij Service Managementa koji se izvodi u Dubrovniku. Pobjednik natjecanja osvaja punu stipendiju od 28 800 eura. 

Prijavi se do 7. travnja 2024. godine i započni svoju karijeru u turizmu i uslužnim djelatnostima već sada!


Stipendiramo buduće lidere u turizmu


RIT Croatia, međunarodni kampus američkog sveučilišta RIT, traži mlade ljude koje zanima karijera u turizmu i uslužnim djelatnostima. Stipendira se četverogodišnji američki studij Service Managementa koji se izvodi u Dubrovniku na engleskom jeziku, a studente priprema za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije i turizma.


Finalisti dolaze u Dubrovnik na završni krug natjecanja


Na natjecanje se mogu prijaviti maturanti i osobe koje su u prethodne dvije godine završile srednju školu. Odabrani finalisti biti će pozvani u Dubrovnik, gdje će sudjelovati u dvodnevnom programu i gdje će se odvijati i završni krug intervjua s nastavnicima RIT Croatia. Kandidatima će RIT Croatia pokriti troškove puta i smještaja u Dubrovniku. Detaljne informacije o procesu prijave i natjecanju nalaze se na poveznici.


Zašto se prijaviti na natjecanje?


●    Dodjeljujemo pet vrijednih stipendija za američki studij Service Management.
●    Pobjednik osvaja punu stipendiju u iznosu od 28 800 eura te RIT Croatia paket pogodnosti.
●    Visoka kvaliteta studija te američka i hrvatska diploma, nude ti međunarodnu karijeru.
●    Fokus na praktična znanja: tijekom studija čeka te 800 sati obvezne stručne prakse u području studija.
●    Turizam je jedna od najdinamičnijih industrija u svijetu koja nudi neograničene mogućnosti za razvoj izazovne karijere. 
●    Kvalitetno obrazovanje je ključno jer poslodavci traže kvalitetne i visokoobrazovane ljude.


RIT Croatia nudi direktan kontakt s industrijom te sveobuhvatan sustav podrške svakom studentu

 

„U četvrtom srednje, kada je došlo vrijeme za izabrati put za budućnost, jedino čega sam bila svjesna je da želim studirati nešto vezano za turizam. Znala sam da RIT Croatia pruža razne stipendije, ali nisam znala do koje granice. Tada sam prvi put čula za ovo natjecanje. Odmah sam nazvala roditelje i rekla im, koliko god se nerealistično činilo, probati ću.“, govori pobjednica prošlogodišnjeg natjecanja, Domenica Vukić.


Foto: RIT Croatia; Domenika Vukić i Marta Ožegović, studentice prve godine studija Service Management i dobitnice stipendija na prošlogodišnjem natjecanju
 

„Dosta ljudi koji su bili sa mnom na prošlogodišnjem natjecanju su mi danas kolege. Uz izuzetno zanimljiva i korisna predavanja, direktan kontakt s industrijom te kvalitetnu pripremu za naše buduće karijere, RIT Croatia nudi nešto zaista posebno, a to je sveobuhvatan sustav podrške. Sa svakim članom nastavnog i administrativnog osoblja možete popričati kao da ste prijatelji, svaka osoba će vam pružiti ruku kada vam zatreba pomoć“, zaključila je studentica Domenica.


Najboljima vrijedne nagrade


Prijave traju do 7. travnja 2024. godine, a one najbolje čekaju vrijedne nagrade u obliku stipendija. Ukupni fond nagrada iznosi 72 800 eura, a dodjeljuje se ukupno pet stipendija kako slijedi:

●    1 x stipendija u iznosu 28 800 eura i RIT Croatia paket pogodnosti što uključuje članstvo u Eta Sigma Delta, međunarodnom udruženju najboljih studenata na studijskim programima iz turističko-hotelijerskih smjerova, kao i pravo prvenstva kod otvorenih studentskih poslova na RIT Croatia,
●    1 x stipendija od 14 000 eura,
●    1 x stipendija u iznosu od 12 000 eura,
●    1 x stipendija u iznosu od 10 000 eura,
●    1 x stipendija u iznosu od 8 000 eura.

Stipendije su nepovratna novčana sredstva koja se koriste za umanjenje iznosa školarine tijekom sve četiri godine studija. Više informacija o natjecanju dostupno je na poveznici. Za dodatne informacije dostupan je Odjel za upise RIT Croatia putem e-mail adrese admissions@croatia.rit.edu ili telefonom +385 (0) 20 433 000.
FOTO: RIT CROATIA, PR