LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Panel s ministrom Butkovićem: Može li Hrvatska bez turizma?

Uz istaknute goste panela iz turističkog sektora, očekuje nas zanimljiva rasprava, a sudjelovanje je moguće isključivo uz potvrdu dolaska.

Uz istaknute goste panela iz turističkog sektora, očekuje nas zanimljiva rasprava, a sudjelovanje je moguće isključivo uz potvrdu dolaska.

Hrvatsko društvo ekonomista i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci organiziraju panel na temu Može li Hrvatska bez turizma? koji će se održati u četvrtak 14. ožujka 2024. godine s početkom u 10 sati na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljsku, Primorska 46, naselje Ika, Opatija, objavljeno je na stranici fakulteta.

Uvodničari u panel su Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta i prof. dr. sc. Marko Perić, dekan Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Uz Olega Butkovića, potpredsjednika Vlade i ministra mora, prometa i infrastrukture, sudionici panela su Fernando Kirigin, gradonačelnik Grada Opatije, prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana, profesorica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, doc. dr. sc. Katarina Bačić, članica Glavnog odbora Hrvatskog društva ekonomista i Bernard Zenzerović, direktor Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske, uz moderatora izv. prof. dr. sc. Sinišu Bogdana.

Program panela se nalazi se na poveznici, a sudjelovanje je moguće isključivo uz potvrdu dolaska putem Google obrasca do ponedjeljka 11. ožujka 2024. godine do 12 sati.
FOTO: PEXELS