LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BEST STAY 2025 Student Challenge

Zanimaju te turizam i menadžment? Prijavi se na ovo studentsko natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih izazova

Natjecanje je otvoreno za sve redovne i izvanredne studente preddiplomskih i diplomskih studija s visokih učilišta, uključujući politehničke škole i visoke škole.

Natjecanje je otvoreno za sve redovne i izvanredne studente preddiplomskih i diplomskih studija s visokih učilišta, uključujući politehničke škole i visoke škole.

Natjecanje BEST STAY 2025 Student Challenge predstavlja edukativno studentsko natjecanje usmjereno na rješavanje problema i rad na stvarnim izazovima u industriji ugostiteljstva i turizma. Cilj natjecanja je potaknuti suradnju između studenata, tvrtki i poslodavaca kroz proces rješavanja poslovnog slučaja.

Sudjeluj na inovacijskom natjecanju za studente, osvoji vrijedne nagrade i putovanje u Budimpeštu


Ova inicijativa također ima za cilj poticanje studenata na razvoj kreativnih rješenja, pružanje obrazovanja putem konzultacija te omogućavanje studentima da svoja rješenja predstave javnosti. Sudionici će imati priliku raditi na stvarnim izazovima u industriji ugostiteljstva i turizma, prezentirati svoje ideje te steći praktično iskustvo i unaprijediti svoje vještine.

Osmislite rješenje za osvjetljenje drevnog hrama i osvojite čak tisuću eura


Natjecanje je otvoreno za sve redovne i izvanredne studente preddiplomskih i diplomskih studija s visokih učilišta, uključujući politehničke škole i visoke škole, iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Slovenije. Registracije su ograničene na 50 sudionika, a prijave se primaju pojedinačno.

FSB Racing Team osvojio prvo mjesto na Formula Student natjecanju u Poljskoj


Prijave su otvorene do 31. listopada 2024. godine ili do popunjenja svih mjesta. Predstavljanje pet najboljih konačnih rješenja održat će se uživo tijekom događaja BEST STAY 2025, koji će se održati 27. i 28. veljače 2025. godine u hotelu Sheraton u Zagrebu. Potiču se svi studenti fakulteta za turizam i menadžment da se što prije prijave i osiguraju svoje mjesto.

IZVOR: BEST STAY 2025
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA