LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Udruga CINAZ (56)

Tečaj arapskog jezika i kulture besplatan; prijave u tijeku

Do 11. ožujka zaprimaju se prijave za pohađanje besplatnog tečaja arapskog jezika i kulture koji će u prostorijama udruge CINAZ održavati studentica iz Maroka koja je na Erasmusu na Sveučilištu u Zadru.

Širi se ideja teglica sreće; možete i vi izraditi svoju!

Teglice sreće ideja su poznate američke spisateljice Elizabeth Gilbert, a na besplatnoj radionici u udruzi CINAZ možete izraditi svoju i ukrasiti je.

Gotovo je s neostvarivanjem novogodišnjih odluka; doznajte kako

Viša stručna savjetnica u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri naučit će zainteresirane kako postavljati SMART ciljeve koji će ih motivirati da ostvare svoje odluke.

Udruga CINAZ traži honorarne suradnike

– Tražimo kreativne osobe koje posjeduju znanje ili vještine koje bi mogli prenijeti drugima. – poručuju iz udruge CINAZ.

CINAZ i studenti psihologije pripremaju školarce za ulazak u ljubavne veze

Studenti Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru pod vodstvom mentorice doc. dr. Marine Nekić provode 20 radionica s osnovnoškolcima i srednjoškolcima kojima ih pripremaju na ulazak u ljubavne veze.

Zadrane koji tek ostvaruju glasačko pravo potiče se na izlazak na izbore za Europski parlament

U fokusu Europskog tjedna mladih je sudjelovanje u demokratskim procesima uoči predstojećih izbora za Europski parlament. Tom se prilikom organizira i predavanje u zadarskoj Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi.

Znanja stečena u 35 godina novinarskog rada Nenad Vertovšek dijeli s mladima u Zadru

Doc. dr. sc. Nenad Vertovšek će mlade s područja Zadra na besplatnoj radionici upoznati s teorijom i praksom novinarskog rada u pisanim te elektroničkim medijima. Podučavat će ih o raznim oblicima novinarskog izražavanja, ali i kreativnim i naprednim pisanjem te pripremom novinarskih i medijskih priloga kroz grupni pristup i individualne zadaće.

Tečaj francuskog jezika besplatan za početnike

Studentice francuskog jezika i književnosti održavat će besplatan tečaj za početnike u prostorijama udruge CINAZ svakog ponedjeljka od 25. veljače do 25. ožujka. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 24. veljače u 12 sati.

Radionica izrade planera – za mlade koji imaju problema s organizacijom vremena

Matea Biloglav, volonterka udruge CINAZ, vodit će radionicu za mlade koji žele uz pomoć planera bolje organizirati svoje aktivnosti.

CINAZ organizira soft skills radionicu, sudjelovanje besplatno

– Ova radionica upravo želi potaknuti taj razvoj osobnih vještina koje mladima mogu omogućiti prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao, koje su bitne pri zapošljavanju općenito, a koje se ujedno uvelike odražavaju i na kvalitetu svih ostalih aspekata života. – poručuju iz CINAZ-a.