LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
'Work and Travel USA'

Saznaj sve o radu i stažiranju u SAD-u: Zadarska Udruga CINAZ organizira individualne konzultacije

Konzultacije su namijenjene svim studentima zainteresiranim za popularne programe poznate pod nazivima Work and Travel USA i Internship USA.

Konzultacije su namijenjene svim studentima zainteresiranim za popularne programe poznate pod nazivima Work and Travel USA i Internship USA.

CINAZ, zadarska udruga za poticanje izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti, u suradnji s agencijom IntegralEdu organizira individualno savjetovanje o mogućnostima rada i studiranja na području SAD-a. Konzultacije su namijenjene svim studentima zainteresiranim za popularne programe poznate pod nazivima Work and Travel USA i Internship USA.

Sve što vas zanima možete saznati ovog četvrtka, 3. studenog, u prostoru udruge CINAZ. Konzultacije su na rasporedu od 14.15 do 16.15 na adresi Andrije Medulića 2 (drugi kat zgrade). Aktivnost se provodi u sklopu promocije Europske godine mladih 2022., a financirana je sredstvima Europske unije.

Nakon ispunjavanja online prijavnice, svoj termin možete rezervirati putem više kanala komunikacije, a više o tome saznajte ovdje

Izuzev individualnog savjetovanja, u učionici 201 na Odjelu za psihologiju Sveučilišta u Zadru, istog dana održat će se i informativno predavanje u trajanju od jednog školskog sata. Početak predavanja je u 13 sati.

FOTO: PIXABAY