LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U sklopu programa Eurodesk

Udruga CINAZ organizira online nagradni kviz za mlade; moguće osvojiti vrijedne nagrade

Online nagradni kviz traje do četvrtka, 20. 1. 2022. do 23:59 h, a svi sudionici kviza koji točno odgovore na sva pitanja ulaze u krug izvlačenja za tri glavne nagrade.

Online nagradni kviz traje do četvrtka, 20. 1. 2022. do 23:59 h, a svi sudionici kviza koji točno odgovore na sva pitanja ulaze u krug izvlačenja za tri glavne nagrade.

Udruga CINAZ organizira online nagradni kviz za mlade u sklopu programa Eurodesk. Online nagradni kviz održava se s ciljem promocije programa s Erasmus+ i Europskih snaga solidarnosti (ESS).

Erasmus+ je najveći program Europske unije za obrazovanje i osposobljavanje, mlade i sport koji već više od 30 godina obogaćuje živote i širi vidike milijunima građana svih generacija.  Europske snage solidarnosti promoviraju solidarnost i svojim aktivnostima mladima od 18 do 30 godina omogućuje dvije vrste aktivnosti – volontiranje (međunarodno ili nacionalno) i provedbu projekata solidarnosti.

Svi sudionici kviza koji točno odgovore na sva pitanja ulaze u krug izvlačenja za tri glavne nagrade:
  • 1. ESS majica s kapuljačom, Eurodesk naočale za sunce (UV400) i fascikla
  • 2. Eurodesk torba/ruksak, ESS majica veličine L, bomboni od đumbira, blok, Europass zaštita za kameru i straničnik.
  • 3. Biljkoborci sadnica cherry rajčice s posudom i uputstvom, ESS majica S-M veličina, zaštita za kameru za mobitel ili laptop i fascikla.
Kviz se može riješiti na poveznici. Online nagradni kviz traje do četvrtka, 20. 1. 2022. do 23:59 h.

– Dobitnici će se birati u petak 21.1.2022. preko random.org, a isti dan ćemo objaviti popis troje sretnih dobitnika na stranici CINAZ-a. – poručuju organizatori.

Aktivnost se provodi u sklopu Eurodesk programa Udruge CINAZ u suradnji sa Agencijom za mobilnost i programe EU.
FOTO: UNSPLASH