LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Briga o mentalnom zdravlju

CINAZ i osječka Akademija organiziraju Art terapiju

Barbara Ivković Cikač vodit će individualnu art terapiju s mladima u dobi između 18 i 30 godina. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 17. veljače.

Barbara Ivković Cikač vodit će individualnu art terapiju s mladima u dobi između 18 i 30 godina. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 17. veljače.

Udruga CINAZ u suradnji s osječkom Akademijom za umjetnost i kulturu organizira Art terapiju. Vodit će je Barbara Ivković Cikač, akademska slikarica i specijalizantica 1. godine poslijediplomskog studija Kreativne terapije na AUKOS-u.


– U vrijeme pandemije i potresa, briga o mentalnom zdravlju postaje prioritet i oblik prevencije. Art terapija je oblik psihoterapije koji primjenjuje stvaralački likovni proces kao sredstvo izražavanja i komunikacije. Kroz različite oblike kreativnog izražavanja, proces art terapije otvara priliku za susret sa samim sobom i vrijeme za opuštanje, igru, istraživanje i neočekivano. Naglasak je na kreativnom procesu, a ne na produktu. – ističu iz CINAZ-a

Dodaju kako za sudjelovanje nije potreban ni talent ni znanje, već dobra volja i otvorenost prema novom iskustvu. Susreti se odvijaju individualno, jednom tjedno, u dogovoru s voditeljicom.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 17. veljače 2021, a vrše se ispunjavanjem obrasca na poveznici. Prijaviti se mogu mlade osobe u dobi između 18 i 30 godina, koje mogu sudjelovati na minimalno 4 susreta. 

Po završetku prijava dobit će obavijest o sudjelovanju. Individualni susreti planirani su u tjednu od 22. veljače 2021. 

FOTO: PINTEREST