LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
novinarstvo (96)

Traže se studenti koji će pomoći brucošima pri upisu na FPZG

Studenti koji imaju slobodnog vremena i nalaze se u Zagrebu mole se da pomognu brucošima prilikom upisa politologije i novinarstva.

FPZG donio odluku o provođenju izvanrednog roka

Svi studenti FPZG-a moći će pristupiti izvanrednom ispitnom roku akademske godine 2019/2020.

Traži se četvero mladih novinara za promociju društvenog poduzetništva; očekuje ih ljeto u Velikoj Britaniji

STEP RI raspisao je javni poziv za mlade novinare koji žele doprinijeti pozitivnim društvenim promjenama. Rok je za prijavu ponedjeljak, 20. srpnja 2020.

Prije 79 godina ubijen novinar i marksistički intelektualac koji je aktivist bio još od studentskih dana

Na današnji dan 1941. godine ubijen je hrvatski novinar, kritičar i političar Otokar Keršovani. Donosimo vam njegovu priču.

Odgođeni rokovi predaje i obrane diplomskih radova na FPZG-u

Pomiču se rokovi predaje diplomskih radova, kao i obrana radova studenata novinarstva i politologije prema prijedlogu Studentskog zbora.

Rad u medijima dinamičan je i uzbudljiv; iskušati ga možete još za vrijeme studija

Do kraja mjeseca otvorene su prijave za obavljanje volonterske prakse na portalu Studentski.hr. Za svoje prve korake u novinarskoj ili lektorskoj karijeri ne trebate imati nikakvo prethodno iskustvo.

Budući novinari: Danas novinar može biti svatko tko zna držati olovku u ruci

Pitali smo studente novinarstva što misle o onima koji se bave novinarstvom, a nisu ga studirali. Saznali smo kako situacija u državi utječe na njihovu motivaciju za diplomiranjem te znači li im uistinu taj papir.

Ženska soba priprema edukaciju za studente o rodno uvjetovanom nasilju; prijave u tijeku

Do 22. svibnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje na online treningu koji će voditi članice Ženske sobe. Studentice i studente potom očekuju dvije književne i jedna novinarska večer, a na koncu će i oni pisati tekstove na temu rodne ravnopravnosti.

Dan je kolumni; evo kada su se prvi put pojavile

Danas se obilježava Dan kolumne. Tim povodom prisjećamo se prvog kolumnista, ali i književnika koji su započeli pisanjem kolumni.

Ženska soba educira studente o rodno uvjetovanom nasilju; očekuju ih književne i novinarske večeri te pisanje za portal

Do 19. ožujka zaprimaju se prijave za sudjelovanje na treningu koji će voditi članice Ženske sobe. Studentice i studente potom očekuju dvije književne i jedna novinarska večer, a na koncu će i oni pisati tekstove o temi rodne ravnopravnosti.