LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
WeFood International Academy

Prijavite se na studentski program i istražite tajne vrhunskih talijanskih tvrtki u sektoru hrane i vina

Ovaj program je izvrsna prilika za studente iz područja znanosti o hrani i tehnologije, kemijskih i fizičkih znanosti, poljoprivrednih i veterinarskih znanosti, turističkih znanosti, marketinga i komunikacija, ekonomije, menadžmenta te menadžerskog inženjerstva.

Ovaj program je izvrsna prilika za studente iz područja znanosti o hrani i tehnologije, kemijskih i fizičkih znanosti, poljoprivrednih i veterinarskih znanosti, turističkih znanosti, marketinga i komunikacija, ekonomije, menadžmenta te menadžerskog inženjerstva.

WeFood International Academy poziva studente na sudjelovanje u natječaju WeFood International Fellowship, koji će se održati od 1. do 3. studenog 2024. godine. Ovaj program namijenjen je studentima svih razina studija te pruža jedinstvenu priliku za istraživanje i učenje o najvažnijim tvrtkama u sjeveroistočnoj Italiji, posebno u sektorima hrane, vina i prehrambene tehnologije.

Program uključuje obilazak šest do osam tvrtki iz raznih sektora, uključujući vinarstvo, mljekarstvo, pivovarsku industriju i ekološku poljoprivredu. Sudionici će imati priliku sudjelovati u vođenim turama, radionicama, prezentacijama i sastancima s poduzetnicima te raditi na konkretnim poslovnim studijama. Ovaj program nudi i organiziran prijevoz autobusom, smještaj te pokriva 50% troškova sudjelovanja. Međutim, odabrani studenti morat će platiti kotizaciju od 280 eura kako bi potvrdili svoje sudjelovanje.

Kako izgleda svakodnevica sportskih novinara i komentatora? Doznajte na konferenciji FPZG-a



Prvi rok za prijavu je 13. listopada 2024. godine, a studenti su pozvani da se prijave putem poveznice. Ovaj program je izvrsna prilika za studente iz područja znanosti o hrani i tehnologije, kemijskih i fizičkih znanosti, poljoprivrednih i veterinarskih znanosti, turističkih znanosti, marketinga i komunikacija, ekonomije, menadžmenta te menadžerskog inženjerstva.
IZVOR: WEFOOD INTERNATIONAL ACADEMY
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA