LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
REGRUTACIJA VOLONTERA

Otvori vrata novim prilikama, Studentski.hr traži baš tebe!

Novinarski, lektorski i marketinški timovi jednog od najvećih studentskih portala u Hrvatskoj primaju nove članove željne iskustva i stjecanja novih vještina. Ako si motiviran/a za napredovanjem, ovo je savršeno mjesto za tebe!

Novinarski, lektorski i marketinški timovi jednog od najvećih studentskih portala u Hrvatskoj primaju nove članove željne iskustva i stjecanja novih vještina. Ako si motiviran/a za napredovanjem, ovo je savršeno mjesto za tebe!

Jedan od najznačajnijih medija za mlade u Hrvatskoj otvara vrata svoje redakcije mladima u dobi od 18 do 30 godina s područja cijele Hrvatske. Iskoristi priliku za stjecanje novih vještina koje će obogatiti tvoj životopis i prijavi se za jedan od tri timova– iskustvo čini razliku prilikom zapošljavanja.
 

Diploma u ruci, praksa u struci!

 

U posljednjih 10 godina više od 500 mladih iskoristilo je priliku za učenje novih vještina i stjecanje iskustva volontiranjem na Studentskom.hr. Osim što praksom stječeš nova znanja i obogaćuješ životopis, stečene vještine pružit će ti sigurnu podlogu za daljnji razvoj karijere.

Volonteri su sastavni dio uspjeha ovog tima, a sada je idealna prilika da se postaneš dio naše vrijedne ekipe. Ako želiš pridonijeti našem timu, usavršavati svoje vještine i stjecati iskustvo u novinarstvu, lektoriranju ili multimediji, onda si na pravom mjestu.
 

Novinarski tim


Na Studentskom.hr možeš pisati o svakodnevnim situacijama s predavanja, problemima koji muče tebe i tvoje kolege s faksa, priče koje si čuo na ulici ili slično. Ako se voliš posvetiti argumentiranju i dubljem istraživanju tema te nosiš titulu FBI istražitelja u svojoj ekipi, onda se okušaj u istraživačkom novinarstvu! Pridruži nam se kao novinar/ka i pružit ćemo ti priliku da se okušaš u stvaranju vijesti, zabavnog sadržaja, kolumnama, sportu, kulturi i umjetnosti. Trebaš samo riješiti zadatak na poveznici, sretno!
 

Lektorski tim


Ako te živciraju gramatičke pogreške ili želiš izbrusiti svoje vještine ispravljanja tuđih pravopisnih grešaka – mjesto lektora/ice savršeno je za tebe. Imat ćeš priliku upotrijebiti svoja znanja i vještine te dodati vrijednu stavku u svoj životopis. Kako bi postao dio ovog tima, moraš samo riješiti ovaj zadatak i možeš se baciti na ispravljanje iritantnih gramatičkih pogrešaka.
 

Marketinški tim


Voliš studentska događanja, ali misliš da bi ih se moglo unaprijediti – na Studentskom.hr ćeš imati priliku osmisliti kreativne koncepte za studentska događanja, brandirati projekte među studentskom populacijom i još mnoštvo toga. Ako imaš barem osnovno znanje iz raznih marketinških polja, a želiš ga proširiti i dodati novu stavku na životopis, riješi zadatak s poveznice i postani dio marketinškog tima! 

Ova nesvakidašnja prilika zaista nije nešto što želiš propustiti, ali ako ti treba dodatan poticaj, u redakciji te čekaju opuštena atmosfera, zabavna druženja, teambuilding i neprocjenjivo iskustvo. A da ne spominjemo koliko će dobro izgledati tvoj životopis s dodatnim vještinama i volontiranjem.
 

Kako možeš postati dio tima?


Prijave za volonterska mjesta otvorene su do 12. studenog 2023. godine. Trebaš samo riješiti zadatak za tim kojem se želiš priključiti, time ćeš nam pokazati koliko si motiviran/a za stjecanje novih znanja i osobni napredak, ali i napredak ovog medija. Svoje rješenje zadatka i životopis pošalji na e-mail adresu redakcija@studentski.hr do 12. studenog, čekamo te!
 

Članak je nastao u sklopu projekta „JOB4ME 2.0 – volontiranjem do posla” koji provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Gradom Hrvatska Kostajnica, Gradom Glina i udrugom Ženska soba, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.”
FOTO: STUDENTSKI.HR