LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet političkih znanosti u Zagrebu

Saznajte kako prijaviti novinarski rad za upis na sveučilišni prijediplomski studij Novinarstvo

Kandidati mogu prijaviti od 5 do 10 audio, audiovizualnih i/ili tekstualnih radova. Radovi ne smiju biti stariji od četiri godine od datuma prijave i ne smiju biti objavljeni nakon 1. svibnja tekuće godine.

Kandidati mogu prijaviti od 5 do 10 audio, audiovizualnih i/ili tekstualnih radova. Radovi ne smiju biti stariji od četiri godine od datuma prijave i ne smiju biti objavljeni nakon 1. svibnja tekuće godine.

Fakultet političkih znanosti (FPZG) Sveučilišta u Zagrebu objavio je upute za prijavu novinarskih radova za sveučilišni prijediplomski studij Novinarstvo za akademsku godinu 2024./2025.

Kandidati mogu prijaviti od 5 do 10 audio, audiovizualnih i/ili tekstualnih radova. Radovi ne smiju biti stariji od četiri godine od datuma prijave i ne smiju biti objavljeni nakon 1. svibnja tekuće godine. Uz radove se mora priložiti prateće pismo koje sadrži detaljne informacije o autoru, popisu radova s datumima i mjestima objave te preslici impressuma medija. Svaki rad mora imati ovjerenu potvrdu uredništva ili odgovorne osobe za medij na kojem je objavljen. 

Otvori vrata novim prilikama, Studentski.hr traži baš tebe!



Svaki tekstualni rad mora imati najmanje 2000 znakovnih mjesta, osim ako je objavljen u profesionalnom mediju manjeg opsega. Fotografije se boduju samo kao sastavni dio teksta, ne zasebno. E-tekstovi moraju jasno dokazati autorstvo, mjesto i vrijeme objave. Audio, audiovizualni i multimedijski radovi moraju biti dostavljeni na CD-u, DVD-u ili USB-u, moraju imati prateći sažetak koji opisuje sadržaj i mjesto u programu gdje su objavljeni te moraju imati izjavu o autorstvu. Radovi se predaju od 10. do 21. lipnja 2024. godine za srpanjski rok te od 26. kolovoza do 2. rujna 2024. godine za rujanski rok, na e-mail adresu irena.raspor@fpzg.hr.

Besplatne radionice za mlade: vještine novog doba



Upute za prijavu i bodovanje novinarskih radova uz prijavu kandidata za upis na sveučilišni prijediplomski studij Novinarstvo Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta političkih znanosti u ak. god. 2024./2025. dostupne su na sljedećoj poveznici. Odluka o imenovanju Povjerenstva za ocjenu novinarskih radova za upis studenata u prvu godinu studija dostupna je na sljedećoj poveznici.
IZVOR: FAKULTET POLITIČKIH ZNANOSTI U ZAGREBU
FOTO: PIXABAY