LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
priroda (41)

Čuvaj okoliš i zasadi stablo koje će dobiti posvetu s tvojim imenom!

Akcija „Zasadi i udomi drvo” održat će se 19. ožujka s početkom u 14:00 na Kampusu i namijenjena je svim studentima te djelatnicima Sveučilišta u Rijeci i Studentskog centra Rijeka.

Jedan dan za čist okoliš – volontiraj i doprinesi očuvanju čistoće okoliša

Zelena čistka akcija je čiji je cilj promicanje čistoće okoliša, a održat će se 21. rujna 2019. godine čiji dio možete biti i vi.

Slađe ne može: Kreće ŠtrudlaFest, a ne propuštaju ga ni TV lica

U devet slasnih sati, osim isprobavanja raznih štrudli, moći ćete se zabaviti raznim sadržajima za velike i male. Bit će tu vožnje fijakerom, jahanje na konjima, višemetarske slamnate skulpture, gastro radionice za odrasle, radionice prirodne kozmetike, gladijatorske borbe.

Svjetska meteorološka organizacija slavi rođendan i odabire najbolje fotografije

Kao i prethodnih godina Svjetska meteorološka organizacija otvorila je fotografski natječaj na temu Klima i voda, a pobjedničke fotografije bit će objavljene u kalendaru za 2020. godinu.

Led na Grenlandu ubrzano se otapa, što bi moglo imati fatalne posljedice za Zemlju

Zbog klimatskih promjena led na Grenlandu ubrzano se otapa i povećava se razina svjetskog mora, a sve to ima fatalne posljedice za Zemlju i naš život na njoj.

Tradicionalni ornitološki kamp uskoro se otvara u Parku prirode Učka

Kamp na Učkoj ove će godine svim zaljubljenicima u ptice biti otvoren od kolovoza do listopada.

Prilika za volontiranje u Estoniji i očuvanje ugroženih biljnih i životinjskih vrsta

Volontiranje traje od 3. lipnja do 4. listopada, a volonteri će se odvažiti na avanturu za očuvanje okoliša i raznih biljnih i životinjskih vrsta. Mjesečni budžet s kojim će volonteri raspolagati iznosi 700 eura.

La Becque organizira umjetničku koloniju u Švicarskoj; prijave u tijeku

Iskoristite priliku i prijavite se na renomiranu likovnu koloniju zaklade La Becque. Prijave za tromjesečni ili šestomjesečni boravak traju do 14. listopada 2018.

Prijavite se na volonterski kamp Učka 360⁰ i pomozite vratiti livade leptirima

Pomognite očuvati bioraznolikost ovog prekrasnog i jedinstvenog područja, a pritom naučite i neke nove činjenice i vještine i dobro se zabavite.

Zagrebačke zelene lokacije koje treba posjetiti

Dosad ste imali prilike pročitati zanimljivosti o Zagrebu, pjesme koje su mu posvećene te saznati što bi svaki brucoš trebao napraviti za vrijeme boravka u glavnome gradu. U ovom vam članku donosimo popis zanimljivih zelenih lokacija za opuštanje i aktivan odmor.