LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
praksa (115)

Produžen rok prijave za praksu u društvenom i humanističkom području

Prijave za program Prakse u civilnom društvu produžene su do 15. travnja. Program je namijenjen mladima koji studiraju ili su studirali nešto iz društvenog ili humanističkog područja, a ne rade u struci.

Prilika za praksu nezaposlenim mladima i onima koji rade izvan struke

Do 1. travnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje u programu Social Innovators. Polaznike očekuje 80 sati prakse u organizaciji civilnog društva koja odgovara njihovim interesima.

„I studenti, i nastavnici, i poslodavci priželjkuju više praktičnog rada studenata”

Rezultati istraživanja u kojem je sudjelovalo 155 predstavnika poslodavaca koji zapošljavaju mlade informatičare pokazali su da su generičke kompetencije važnije od tehničkih.

Provedite osam mjeseci na praksi u Japanu uz intenzivni tečaj jezika i sve pokrivene troškove

Studenti tehničkih studija mogu se prijaviti na natječaj za praksu u Japanu i intenzivni tečaj japanskoga jezika u sklopu programa Vulcanus in Japan. Prijave se primaju do 20. siječnja 2020. godine.

Praksa u Centru za razvoj mladih idealna je za mlade različitih interesa i s različitim preferencijama – evo i zašto

Da je CERM mjesto gdje uspjeh počinje, dokazuju brojni volonteri koji su se po završetku prakse uspješno zaposlili. Sada i ti imaš priliku izbrusiti svoja znanja i vještine radeći na portalu Studentski.hr ili sudjelujući u nekom od brojnih volonterskih programa koje ova Udruga provodi.

Borite se protiv statistike, razvijte na vrijeme potrebne vještine i na jednostavan način dođite do posla

Broj nezaposlenih osoba u Republici Hrvatskoj mijenja se iz mjeseca u mjesec, ali ono što se zanemaruje jest činjenica da se iza svake brojke nalazi osoba. Nije lako istaknuti se među ovako velikim brojem kako ne bismo samo postali dio statistike, no uz pravovremeno stjecanje iskustva nije nemoguće.

Otvoren je natječaj za plaćeno stažiranje na nizu pozicija unutar tijela Europske komisije

U tijeku su prijave za dva petomjesečna ciklusa plaćenog stažiranja u institucijama Europske unije.

ESN Rijeka traži nove buddyje; studente uz praksu očekuju i putovanja

Putovanja u druge države, CV koji više nije samo običan papir, praksa rada u udruzi – tek su neki od benefita koji očekuju studente koji se odvaže na volonterski angažman, odnosno na ulogu buddyja u riječkom ESN-u.

Trećina prošlogodišnjih polaznika CROZ-ova akceleratora i dalje radi u tvrtki; u tijeku prijave studenata za novo izdanje

Prošle je godine na ljetnom akceleratoru sudjelovalo 36 studenata koji su tijekom nešto manje od tri mjeseca radili na stvarnim projektima i bavili se tehnološkim temama. Čak jedna trećina njih i dalje radi u CROZ-u, što je izvrsna motivacija za prijavu na novo izdanje – do 10. lipnja.

Studenti FFST-a sada mogu na praksu u Gradsku upravu

Studenti Filozofskog fakulteta u Splitu od sada praktičnu nastavu mogu obavljati u Gradskoj upravi Grada Splita i time steći vrijedno iskustvo. Prošle je godine Grad Split postao nastavna baza Pravnom fakultetu, a iskustva su te suradnje izvrsna.