LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvoreno za sve studente

„Kick-Start Your Career”: odlična prilika da usavršite svoje vještine i povećate šansu da se zaposlite

Ovaj događaj predstavlja izvanrednu priliku za studente da započnu svoju karijeru s korisnim savjetima i znanjima koja će im pomoći u daljnjem profesionalnom razvoju.

Ovaj događaj predstavlja izvanrednu priliku za studente da započnu svoju karijeru s korisnim savjetima i znanjima koja će im pomoći u daljnjem profesionalnom razvoju.

EU-CONEXUS (The European University for Smart Urban Coastal Sustainability) organizira online događaj, pod nazivom Kick-Start Your Career koji će se održati u četvrtak, 24. listopada 2024. godine, s početkom u 11 sati. Taj događaj pruža priliku studentima da steknu profesionalne uvide od vodećih stručnjaka iz industrije te se pripreme za uspješan proces odabira poslodavca.

EU-CONEXUS je suradnička inicijativa formirana unutar okvira inicijative europskih sveučilišta koju predvodi Europska komisija. Taj program ima za cilj jačanje strateških partnerstava među europskim sveučilištima i povećanje njihove međunarodne konkurentnosti. EU-CONEXUS promiče zajedničke europske vrijednosti i jača europsku identitet okupljajući novu generaciju Europljana koji mogu surađivati i raditi unutar različitih europskih kultura, na različitim jezicima i u raznim sektorima i akademskim disciplinama. EU-CONEXUS je posvećen stvaranju novog institucionalnog okvira za visoko obrazovanje u Europi, koji omogućuje istinski europski način studiranja i istraživanja. Taj pristup uključuje institucionalno usklađivanje i neometanu mobilnost za sve studente, čime se potiče međunarodna suradnja i razmjena znanja.

Istraživanje pokazalo: studenti u Hrvatskoj razmišljaju o financijskom planu za budućnost



Cilj događaja Kick-Start Your Career je razvoj ključnih vještina koje su potrebne za isticanje u selekcijskom procesu za prakse, zaposlenja i diplomantske uloge. Sudionici će imati priliku naučiti strategije za poboljšanje svoje zapošljivosti i povećanje samopouzdanja na putu prema ostvarivanju karijere. Događaj je otvoren za sve studente, bez obzira na to jesu li prijediplomski, diplomski ili poslijediplomski.

Njemačka služba za akademsku razmjenu nudi različite stipendije za studij, istraživanje i ljetne tečajeve



Prijave za sudjelovanje su već otvorene, a zainteresirani studenti mogu se registrirati putem poveznice koja je dostupna ovdje. Taj događaj predstavlja izvanrednu priliku za studente da započnu svoju karijeru s korisnim savjetima i znanjima koja će im pomoći u daljnjem profesionalnom razvoju.
IZVOR: EU-CONEXUS
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA