LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
kazalište (251)

Prije 67 godina skupina mladih glumaca i redatelja preuzela je zgradu Malog kazališta!

Gavella obilježava svoju 67. obljetnicu. Tim se povodom prisjećamo njezinih početaka, a njezina današnja postava javlja nam i planove za naredni period.

Sanjam(o) predstavu u Gavelli!

U sklopu Gavelline daleKOVIDnice, a pod autorskim vodstvom Filipa Šovagovića, kreće projekt Sanjam(o) predstavu koji bi trebao dovesti i do izvedbe uživo.

Objavljen program kojim se završava sezona Teatra &TD; besplatan ulaz za studente

Od 27. svibnja kreće program Teatra &TD koji će završiti u srpnju, čime će se obilježiti kraj sezone.

Kerempuh otvara vrata izvedbom „Gruntovčana”, a prije toga poklanja još jednu online predstavu

Kerempuh ponovno otvara svoja vrata publici izvedbom „Gruntovčana”, nove predstave koja se dotiče egzistencijalnih problema. A prije toga zaključit će ciklus online prikazivanja popularnih predstava snimkom „Ne igraj na Engleze.”

Otvaraju se kina i kazališta; izdvajamo ključne preporuke HZJZ-a

HZJZ izdao je preporuke za zaštitu od koronavirusa posjetitelja koji od danas mogu uživati u umjetničkim izvedbama, kulturnim programima i manifestacijama.

Kerempuhov „Blue Moon” uskoro online!

Humorističan i autentičan presjek predratnog stanja promatranog iz vizure Čarlija, propalog studenta i rockabillyja, moguće je besplatno pogledati od 26. travnja.

SC i Teatar &TD izdali knjigu „Donor i druge drame”, najavljen i zbornik studenata dramaturgije

U sklopu Male dramske biblioteke objavljena je knjiga Branka Ružića, a urednički savjet do kraja kalendarske godine najavljuje i objavljivanje zbornika najmlađih pisaca, mahom studenata dramaturgije te knjige drama suvremenog njemačkog autora Sebastiana Seidela.

Online noviteti: riječki HNK pokrenuo Vremensku kapsulu

– I sljedećih će dana Zajc objavljivati tematske online izložbe u 17 sati i snimke odabranih predstava u 22 sata, ali i prenositi zapise svojih umjetnika koji zbog okolnosti pandemije ne mogu stati na pozornicu pred publiku. – navode iz Kazališta.

Online filmovi, izložbe, kazališta i knjižnice na jednom mjestu!

Ministarstvo kulture sastavilo je popis kojim motiviraju sve da ostanu doma i uživaju u kulturnoj ponudi koja obuhvaća filmsku umjetnost, književnost, kazališta i izložbe.

Riječki HNK pruža raznovrsni online program; otkriva i što će s kazališnom sezonom

Od 20. ožujka dostupan je program „Zajc uz vas”. Iz kazališta poručuju da stižu programski noviteti, ali i da će se realizirati sve ono što je prvotno bilo planirano u kazališnoj sezoni.