LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Erasmus (110)

Erasmus u izolaciji: splitska studentica šalje poruku iz Portugala

Ana Batinić u izolaciji je u Portugalu, kamo je otišla na studentsku razmjenu. Iz gradića Aveira šalje svoju poruku za sve koji proživljavaju isto iskustvo te onima koji se premišljaju oko odlaska na razmjenu.

AMPEU objasnio kako će priznavati troškove studenata na programima mobilnosti

AMPEU donosi odgovore na sva važna pitanja u vezi programa mobilnosti i stipendija u vrijeme koronavirusa te kontakte kojima se studenti mogu obratiti.

Velik broj inozemnih Erasmus studenata ostao u Hrvatskoj; doznali smo kako ESN brine o njima

Razgovorom s osječkom i zagrebačkom sekcijom ESN-a donosimo informacije o studentima na mobilnosti koji su se zatekli u Hrvatskoj tijekom pandemije koronavirusa.

Koliko su Hrvati ljubazni, čemu se podsmjehuju i kako je studirati u Hrvatskoj – otkrivaju Erasmusovci

Kada smo ih upitali imaju li zamjerke ili pohvale na naš sustav studiranja, to pitanje kao da su jedva dočekali. Saznajte kakve su dojmove o Lijepoj Našoj stekli strani studenti.

Provjerili smo provode li hrvatski studentski gradovi mjere opreza zbog koronavirusa i dolaska inozemnih studenata

Približava se dolazak inozemnih studenata na studentsku razmjenu u Hrvatsku, a mi smo provjerili jesu li studentska središta spremna na to usprkos aktualnom koronavirusu.

Studentica na Erasmusu u Italiji: fakultet je zatvoren, ne može se vratiti u Hrvatsku kada je planirala

Koronavirus je jedna od najaktualnijih tema ovih dana. Detalje situacije iz Italije otkrila nam je studentica koja je ondje na Erasmusu, a koja se 3. ožujka trebala vratiti u Hrvatsku.

ERASMUSiraj se: sve o prijavi i štošta o iskustvima s Erasmus+ studijskog boravka

Erasmus+ Program nudi studentima višemjesečni inozemni boravak i jedinstveno iskustvo. Sve o prijavi na ovaj program i iskustvima studenata koji su ga prošli saznaj na ERASMUSiraj se! predavanju.

Erasmus u UK: evo što će biti s europskim studentima nakon Brexita

Iako se u narednim mjesecima tek trebaju održati pregovori, britanska Vlada izjavila je kako je otvorena za buduće sudjelovanje na Erasmus+ projektima.

Otvorene prijave za Erasmus+ program Life and Earth connected; održat će se u Španjolskoj ovog ožujka

Udruga Žmergo u potrazi je za mladima koji žele sudjelovati u Erasmus projektu Life and Earth connected koji će se održati u Španjolskoj od 9. do 17. ožujka. Program je usmjeren na promicanje zdravlja i osobnog blagostanja, kao i poštovanje života ljudi i živih bića.

Prijedlog za razmjenu: par dana u Španjolskoj sa svim pokrivenim troškovima

Udruga Meraki poziva sve zainteresirane punoljetne osobe da se prijave za razmjenu koja će se u ožujku održati u Španjolskoj. Troškove puta do 360 eura, smještaja, hrane i materijala za učenje pokriva Erasmus+.