LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
strani jezik (25)

Koji ćete strani jezik najlakše naučiti?

U današnjem svijetu malo tko je jednojezičan. Gotovo svi znaju engleski, a oni koji znaju španjolski, francuski, ili neki drugi popularan jezik, već izazivaju divljenje drugih. Saznajte koji je strani jezik najlakši za učenje!

Još samo danas i sutra primaju se prijave za besplatni kratki tečaj francuskog jezika!

Besplatni kratki tečaj francuskog jezika održat će se od 30. lipnja do 3. srpnja.

Pravo je vrijeme za učenje stranog jezika; donosimo 6 savjeta kako ga što lakše svladati

Pravo je vrijeme da se uhvatiš u koštac s melodioznim talijanskim, strogim njemačkim ili zabavnim poljskim! U izolaciji imaš vremena za učenje, a mi donosimo 6 savjeta koji će ti pomoći da željeni jezik što lakše svladaš.

Učenje engleskog, korejskog ili kineskog na FSB-u za samo 150 kuna!

Od 20. 1. do 21. 2. traje tečaj korejskog i engleskog jezika, a od 27. 1. do 21. 2. tečaj kineskog jezika. Održavat će se na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, a cijena je svakog pojedinog 150 kuna.

U Zadru se organizira Dan karijera za studente jezičnih i prevoditeljskih studija

Dan karijera za studente jezičnih i prevoditeljskih studija održat će se 9. travnja na Sveučilištu u Zadru. Ulaz je besplatan i otvoren svima zainteresiranima.

Znanje stranih jezika možete unovčiti već za vrijeme studija

Znanje stranih jezika jedna je od ključnih kompetencija koje poslodavci danas traže. Donosimo iskustva studenice koja se zaposlila zahvaljujući tome već na fakultetu.

Pomaže li vam alkohol da bolje govorite strani jezik?

Skupini od 15 Nijemaca, koji su prije toga duže vrijeme učili nizozemski, ponuđeno je da piju votku s Bitter lemonom ili vodu. Nakon toga trebali su komunicirati na nizozemskom, dok ih je dvoje izvornih govornika slušalo i pritom ocjenjivalo izgovor, gramatiku, vokabular i argumente.

Predstavljanje sedam svjetskih jezika

– U trosatnom programu predstavit će se francuski, njemački, talijanski, ruski, arapski, španjolski i esperanto. – najavili su organizatori.

Besplatno testiranje poznavanja stranih jezika u Info zoni

Udruga Sudski tumači i prevoditelji – STIP i škole stranih jezika organiziranju besplatno testiranje 26. rujna. U tijeku su rezervacije mjesta.

Uz "World in the city" nadogradite postojeće znanje jezika ili naučite novi

Jezične radionice ruskog i talijenskog jezika održavat će se tijekom pet tjedana. Sudjelovati mogu svi zainteresirani po cijeni od simboličnih 120 kuna.