LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pravni fakultet u Zagrebu

U tijeku su upisi za online tečajeve stranih jezika za pravnike, u ponudi su ova tri jezika

Ponuda tečajeva uključuje engleski, njemački i francuski jezik, specifično prilagođene potrebama pravne struke.

Ponuda tečajeva uključuje engleski, njemački i francuski jezik, specifično prilagođene potrebama pravne struke.

U zimskom semestru akademske godine 2024./2025., Katedra za strane jezike Pravnog fakulteta u Zagrebu pokreće specijalizirane online tečajeve stranih jezika namijenjene pravnicima. Ti tečajevi otvoreni su i za djelatnike iz sustava javne uprave, kao i za sve druge zainteresirane polaznike. Predznanje je poželjno na razini B2, dok je za francuski jezik potrebno B1.

Otvara se portugalski lektorat u Zadru


Ponuda tečajeva uključuje engleski, njemački i francuski jezik specifično prilagođene potrebama pravne struke. Svaki tečaj održavat će se jednom tjedno online, a trajanje svake nastave iznosit će 90 minuta, odnosno dva nastavna sata. Početak nastave planiran je za tjedan od 14. listopada 2024. godine, a konačni raspored nastave bit će dostupan nakon završetka prijava.

Dekan zagrebačkog fakulteta brucošima obećao obrazovanje na svjetskoj razini, ali i zatražio razumijevanje jer još traje obnova


Prijave za tečajeve otvorene su do 7. listopada 2024. godine, a zainteresirani polaznici mogu se prijaviti preko online obrasca. Cijena jednog semestra iznosi 225 eura za grupu od 8 do 10 polaznika, uz mogućnost plaćanja u dvije rate. Prva rata, u iznosu od 125 eura, uplaćuje se nakon potvrde rasporeda, dok druga rata, u iznosu od 100 eura, treba biti uplaćena mjesec dana nakon početka tečaja.

Ako ste upisali pravo, ne propustite „Dane orijentacije” za brucoše


Polaznici koji završe tečaj dobit će potvrde o stručnom usavršavanju. Za dodatne informacije, zainteresirani se mogu obratiti na adresu e-pošte strani-jezici@pravo.hr, gdje će katedra rado razmotriti sve individualne upite i potrebe vezane uz učenje stranih jezika u pravnoj struci.

IZVOR: PRAVNI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA