LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
FOI (32)

Na FOI-ju znatno povećan interes za upis u prvu godinu preddiplomskog studija

Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu ove godine želi upisati velik broj maturanata, što je rezultiralo vrlo malim brojem upisnih mjesta za jesenske rokove.

Ministrica Divjak povlači se iz politike i vraća na FOI!

Blaženka Divjak javno je objavila da se vraća u ulogu profesorice na varaždinski FOI.

Obrane radova na FOI-ju održavat će se u virtualnim učionicama

Dekanica Fakulteta organizacije i informatike objavila je detaljne upute za online obranu završnih i diplomskih radova.

FOI pokrenuo online portal za e-učenje sa svim informacijama na jednom mjestu

Fakultet organizacije i informatike studentima i nastavnicima u velikoj mjeri olakšava online nastavu, a sada je objedinio sve savjete i informacije na online portalu.

„I studenti, i nastavnici, i poslodavci priželjkuju više praktičnog rada studenata”

Rezultati istraživanja u kojem je sudjelovalo 155 predstavnika poslodavaca koji zapošljavaju mlade informatičare pokazali su da su generičke kompetencije važnije od tehničkih.

Završeni radovi na zgradi FOI-ja, koštali su više od dva milijuna kuna

– Ponosni smo što doprinosimo vizuri središnjeg gradskog trga koji je, kao i FOI, jedna od nezaobilaznih turističkih točaka u našem gradu. – ističu s FOI-ja.

Stručni studij FOI-ja preselio se u novi, moderni prostor u Križevcima

Unutar novoobnovljenog kompleksa bivše vojarne Stjepan Lacković u centru grada FOI će za potrebe provođenja nastave koristiti dvije suvremeno opremljene dvorane za predavanja i provođenje ispita te dvoranu za sastanke. Uz sve to moći će koristiti i zajednički izložbeni prostor, recepciju i kafić.

Na FOI-ju započela najznačajnija informatička konferencija u ovom dijelu Europe; posebna pažnja posvećena studentima

– Radi se o najznačajnijoj informatičkoj konferenciji u ovom dijelu Europe, a ovogodišnje jubilarno izdanje posvetili smo aktualnoj temi digitalne transformacije i utjecaja na budućnost jer se radi o pojmu koji obilježava našu eru. – istaknuo je prof. dr. sc. Vjeran Strahonja.

Prodekanica Sveučilišta DePaul: „Kvaliteta FOI-jevih studija na zavidnoj je razini.”

Svečano je otvoren međunarodni simpozij na FOI-ju kojemu je cilj poticati međunarodnu suradnju studenata i nastavnika u području znanstvenih istraživanja te umrežavanje u međunarodne istraživačke timove.

FOI dobio najmlađu i prvu dekanicu

Prodekanica za znanstvenoistraživački rad FOI-ja od sljedeće će akademske godine obnašati dužnost dekanice, čime će postati najmlađa i prva žena na toj poziciji u povijesti ovoga fakulteta.