LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet organizacije i informatike

FOI zapošljava asistente u područjima tehničkih i društvenih znanosti

Ovaj natječaj predstavlja priliku za one koji žele prenijeti svoje znanje na studente i dodatno se razviti unutar akademske zajednice.

Ovaj natječaj predstavlja priliku za one koji žele prenijeti svoje znanje na studente i dodatno se razviti unutar akademske zajednice.

Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu, objavilo je natječaj za izbor asistenata u tri specifična područja. Ovaj natječaj prilika je za visoko motivirane pojedince koji žele pridonijeti akademskoj zajednici kroz rad sa studentima i nastavnicima te kroz sudjelovanje u istraživačkim projektima.

Fakultet traži asistente za rad na Katedri za razvoj informacijskih sustava u području društvenih znanosti, polju informacijskih znanosti, s naglaskom na kolegije vezane uz ERP sustave i računarstvo u oblaku. Kandidati koji se prijavljuju na ovu poziciju trebaju imati razumijevanje ovih tehnologija te interes za rad na inovativnim rješenjima u području informacijskih sustava.

Dodijeljena Rektorova nagrada za čak 110 studenata zagrebačkog Sveučilišta



Druga pozicija odnosi se na asistenta u tehničkim znanostima, polju računarstva, za Katedru za informatičke tehnologije i računarstvo. Asistent će raditi na kolegijima vezanim uz operacijske sustave i mreže računala, pa se od kandidata očekuje poznavanje mrežnih struktura i računalnih sustava te sposobnost prenošenja znanja kroz različite nastavne metode.

Istražite mogućnosti za svoju budućnost: dođite na Zagrebački velesajam i otkrijte koje je zanimanje za vas



Treća pozicija namijenjena je asistentu u području društvenih znanosti, polju informacijskih znanosti, specijaliziranom za kolegije iz digitalnog poslovanja i interneta stvari. Ovaj asistent radit će na Katedri za razvoj informacijskih sustava i bit će uključen u projekte koji se bave digitalnom transformacijom i inovacijama koje tehnologije interneta stvari donose poslovnim procesima. Idealni kandidati za ovu poziciju imaju strast prema digitalnim inovacijama i razumiju potencijal IoT tehnologija.

Povijesni dan za Učiteljski fakultet – na Svjetski dan učitelja na čelo fakulteta po prvi puta izabrana žena



Prijave kandidata trebaju uključivati životopis, motivacijsko pismo, kopije diploma i sve ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta. Detalji o prijavi i rokovima mogu se pronaći na službenoj stranici FOI-a. Prijave se podnose elektroničkim putem na e-mail natjecaji@foi.unizg.hr.
IZVOR: FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE (FOI)
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA