LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uskoro otvorenje

Međunarodna znanstvena konferencija CECIIS 2021 po 32. puta na Fakultetu organizacije i informatike

U tri dana trajanja konferencije bit će prezentirana 43 recenzirana znanstvena rada u autorstvu 111 autora iz 15 zemalja, koji će biti izlagani unutar 9 znanstvenih sekcija.

U tri dana trajanja konferencije bit će prezentirana 43 recenzirana znanstvena rada u autorstvu 111 autora iz 15 zemalja, koji će biti izlagani unutar 9 znanstvenih sekcija.

U organizaciji Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu od 13. do 15. listopada 2021. godine po 32. puta održava se međunarodna znanstvena konferencija posvećena informacijskim i inteligentnim sustavima – CECIIS 2021 (Central European Conference on Information and Intelligent Systems). Ovogodišnja tema konferencije usmjerena je na umreženo društvo te se odvija u online izdanju. 
 

Tijekom 32 godine održavanja CECIIS konferencija razvila se u jednu od  značajnijih konferencija iz područja primijenjenih informacijskih znanosti u srednjoj Europi čiji se Zbornik radova referencira u nekoliko međunarodnih znanstvenih baza podataka. U tri dana trajanja konferencije bit će prezentirana 43 recenzirana znanstvena rada u autorstvu 111 autora iz 15 zemalja, koji će biti izlagani unutar 9 znanstvenih sekcija.
 

Svečano otvaranje konferencije održat će se u srijedu, 13. listopada 2021, godine, s početkom u 9:30. Sudionike konferencije pozdravit će župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, gradonačelnik grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj, ugledni gosti iz akademskog sektora te dekanica Fakulteta organizacije i informatike prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep.

Međunarodnu znanstvenu konferenciju otvorit će predsjednik Programskog odbora prof. dr. sc. Neven Vrček. Nakon uvodnih pozdrava pozvana predavanja održat će renomirani stručnjaci: prof. Henry Muccini sa Sveučilišta u L'Aquili (Italija) te prof. Dunja Mladenić s Jozef Stefan Instituta (Slovenija). 

FOTO: UNSPLASH