LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
crowdfunding (18)

Oglasila se djevojka koja je pokrenula crowdfunding za stan: novac će proslijediti u humanitarne svrhe

Potaknuta negativnim komentarima i pogrešnim shvaćanjem njene inicijative, Katarina Skrbin odlučila je odustati od skupljanja novca za stan. 25-godišnjakinja će do sada skupljeni novac donirati SOS dječjem selu Hrvatska.

Iskaču nove crowdfunding kampanje: sada student skuplja novce za plaćanje ECTS-bodova

Nakon crowdfunding kampanje za kupnju stana pojavila se kampanja studenta pod nazivom Pomozite mi platiti ECTS-e. Traži ukupno 1114 eura te navodi da će eventualni višak podijeliti s drugima u lošoj financijskoj situaciji.

Anketa pokazala: Većina osuđuje 25-godišnjakinju koja skuplja novce za kupnju stana

Inicijativa prikupljanja 80 000 eura za stan u Zagrebu crowdfunding kampanjom izazvala je lavinu negativnih komentara. Doznali smo i što o tome misle naši čitatelji.

ANKETA: Podržavate li 25-godišnjakinju koja skuplja novce za kupnju stana?

Otkrijte nam u anketi podržavate li 25-godišnjakinju koja je pokrenula crowfunding kampanju kako bi kupila stan u Zagrebu bez upuštanja u dugogodišnje otplaćivanje kredita.

Riječki veslački klub pokrenuo crowdfunding kampanju za nabavu novog kombija

Na inicijativu Jasne Barabe, Veslački klub Jadran Rijeka pokrenuo je kampanju s ciljem nabave prijeko potrebnog klupskog kombija. 

Prijavite se na radionicu i doznajte sve o crowdfundingu

Rezervirajte 13. veljače za zanimljivu radionicu Uvod u crowdfunding, koja će se održati u prostorijama STEP RI znanstveno-tehologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

Javnost podržala „ludost” ljudskog bića koje će učiniti planet boljim; približila ga studiju u Manchesteru

Anita Pavić primljena je na diplomski studij Međunarodnog razvoja u Manchesteru, a posebno je zanimljiv proces koji prolazi do svog prvog dana u njegovim studentskim klupama; isti obuhvaća rad u Irskoj, „crowdfunding” kampanju i goleme ideje o boljem društvu.

Dan poduzetništva mladih: „Crowdfunding"

O važnosti poduzetničkog pothvata ovog će četvrtka u Klubu mladih „KLOOZ” govoriti dvije pokretačice proizvodnje „craft” piva iza kojih je uspješna „crowdfunding" kampanja.

Radio Student priprema rođendanski tulum, slavi i uspješnu „crowdfunding” kampanju

Svoju će globalnu punoljetnost i uspjehe kampanje „Nek´se daleko čuje” Radio Student proslaviti zabavom koja sve slušatelje očekuje u klubu Močvara.

Okupljanje inovativnih vođa iz poslovne zajednice na Changer meetupu

Konferencija Changer meetup u Šibenik dovodi najuspješnije domaće „changere“ u poslovnom svijetu koji će podijeliti svoja znanja i iskustva. U središtu izlaganja bit će primjena novih ICT tehnologija u poslu i svakodnevnom životu.