LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Crowdfunding kampanja

22-godišnjakinji treba pomoć; nedostaje joj 60-ak tisuća eura da bi mogla ponovno hodati

Do 20. siječnja na GoGetFundingu prikupljaju se donacije za kupnju proteze koja je 22-godišnjoj Luciji prijeko potrebna da ponovno prohoda. Dosad je prikupljeno 10 873 eura od potrebnih 70 000.

Do 20. siječnja na GoGetFundingu prikupljaju se donacije za kupnju proteze koja je 22-godišnjoj Luciji prijeko potrebna da ponovno prohoda. Dosad je prikupljeno 10 873 eura od potrebnih 70 000.

Premda je mnogim građanima Hrvatske u ovom trenutku potrebna financijska pomoć, podsjećamo da na nas računa i 22-godišnja Lucija koja je doživjela nesreću u 10. mjesecu, zbog koje joj je amputirana desna noga. Kako bi ponovno prohodala, potrebno joj je 70 000 eura – iznos koji njena obitelj nema, a koji stoga prikuplja crowdfunding kampanjom. 

U trenutku pisanja ovoga članka prikupljeno je 10 873 eura. Kampanja traje još 15 dana, odnosno do 20. siječnja 2020. Svi koji žele donirati, mogu to učiniti na platformi GoGetFunding.

– Lucija je 22-godišnja djevojka koja je prošle godine u 10. mjesecu doživjela nesreću. Prilikom spremanja kukuruza, Luciju je zahvatio kardan i teško ju ozlijedio. Lucija je istog trenutka prevezena u Međimursku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobila teške ozljede opasne po život. Nakon provedenih tri tjedna u čakovečkoj bolnici, prevezena je u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, gdje je nastavila svoje liječenje. Lucija je bila na mnogo operacija koje su joj u konačnici spasile život. Nažalost, za desnu nogu nije bilo spasa te su je morali amputirati. Proteza koja je Luciji prijeko potrebna stoji 70.000 eura koje obitelj nema, a rok za nju je 20. siječnja 2021. godine. Riječ je o jednom mladu životu za koji se vrijedi boriti. Stoga molimo i pozivamo sve ljude da se priključe ovoj akciji te da svojom donacijom pomognu Luciji da ponovno prohoda. Hvala unaprijed. – stoji u opisu crowdfunding kampanje.

FOTO: SCREENSHOT / GOGETFUNDING.COM