LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Riječki veslački klub pokrenuo crowdfunding kampanju za nabavu novog kombija

Na inicijativu Jasne Barabe, Veslački klub Jadran Rijeka pokrenuo je kampanju s ciljem nabave prijeko potrebnog klupskog kombija. 

Na inicijativu Jasne Barabe, Veslački klub Jadran Rijeka pokrenuo je kampanju s ciljem nabave prijeko potrebnog klupskog kombija. 

Timski sportovi idealni su za mlade jer potiču timsko ponašanje, zajedništvo i suradnju. Jedan je od takvih sportova i veslanje čijim bavljenjem djeca razvijaju sposobnost za teški rad, disciplinu, predanost, požrtvovnost te nesebičnost. Međutim, za svaki sport, pa i veslanje, potrebno je izdvojiti određenu svotu novca za opremu i prijevoz. Veslački klub Jadran Rijeka sada treba našu pomoć pa je na inicijativu Jasne Barabe pokrenuo crowdfunding kampanju s ciljem nabave prijeko potrebnog klupskog kombija. 

Jasni Barabi, inicijatorici kampanje, ovo nije prva kampanja koju je uspješno provela. Već 2017. godine pokrenula je crowdfunding kampanju za nabavu pametnih ploča za OŠ Fran Franković iz Rijeke u kojoj je u roku od 5 mjeseci za osnovnu školu uspjela prikupiti oko 215 000 kuna s kojima je početkom 2018. godine kupljeno 10 pametnih panela.

Veslanje je izuzetno skup sport. Cijene čamaca kreću se od vrijednosti od 30 000 kn za skif pa sve do 250 000 kn za četverac. Trenutno je veslačkom klubu u Rijeci prijeko potreban novi kombi koji ne mogu sami financirati pa su se odlučili na pokretanje crowdfunding kampanju. Za nabavu novog kombija potrebno im je 220 000 kuna.

Bez obzira na to jeste li u mogućnosti donirati 10, 50, 100, 1000 ili više kuna, svaki iznos je vrijedan i itekako dobrodošao. Više o Klubu i ovoj kampanji, kao i podacima za uplatu, možete pročitati na ovoj poveznici ili saznati u videu u nastavku.
 
FOTO: PIXABAY