LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ideja nije zaživjela

Oglasila se djevojka koja je pokrenula crowdfunding za stan: novac će proslijediti u humanitarne svrhe

Potaknuta negativnim komentarima i pogrešnim shvaćanjem njene inicijative, Katarina Skrbin odlučila je odustati od skupljanja novca za stan. 25-godišnjakinja će do sada skupljeni novac donirati SOS dječjem selu Hrvatska.

Potaknuta negativnim komentarima i pogrešnim shvaćanjem njene inicijative, Katarina Skrbin odlučila je odustati od skupljanja novca za stan. 25-godišnjakinja će do sada skupljeni novac donirati SOS dječjem selu Hrvatska.

Nakon što je 25-godišnja Katarina Skrbin pokrenula crowdfunding čiji je cilj bio skupiti 80 000 eura za kupnju stana, društvenim mrežama proširila se lavina komentara. Dok je nekima ideja bila simpatična i odlučili su je podržati – o čemu svjedoči i činjenica da je do sada skupila više od 1500 eura – većina komentara ipak je bila negativno nastrojena, a prema anketi koju smo nedavno proveli, njen potez osuđuje i 65% čitatelja portala Studentski.hr. 
Vezano: Anketa pokazala: Većina osuđuje 25-godišnjakinju koja skuplja novce za kupnju stana
Potaknuta negativnim komentarima i pogrešnim shvaćanjem njene inicijative, Katarina Skrbin odlučila je odustati od skupljanja novca za stan. Zahvalila je svima koji su je podržali, a do sada uplaćeni novac uplatit će SOS dječjem selu Hrvatska za djecu koja nemaju ni dom ni roditelje. Njenu objavu, napisanu na njenom gogetfunding profilu, prenosimo u cijelosti: 

- Dragi svi,

s obzirom na to da je moja ideja o platformi za skupljanje novaca za stan shvaćena potpuno pogrešno, odnosno ideja je bila da jedni drugima međusobno tako pomognemo koliko možemo, odlučila sam novac koji je do sada sjeo na moj račun uplatiti u humanitarne svrhe.
Hvala svima koji su me poduprli u ideji za koju sam smatrala da je dobra za sve nas da ju isprobamo, proširimo i pomognemo si međusobno, no isto tako hvala i onima koji imaju drugačije mišljenje o tom načinu skupljanja novaca i koji se s tim ne slažu, svatko ima pravo na svoje mišljenje, i to je ok.
Svi koji su mi uplatili novce s namjerom da kupim stan, nadam se da se neće osjećati izigrano jer ću sav skupljeni iznos uplatiti SOS dječjem selu Hrvatska. Za djecu koja nemaju ni obiteljski dom ni roditelje. Na kraju krajeva uplatili su novac koji će završiti tamo gdje je svakako potrebno i napravili su dobro i humano djelo i na tome im zahvaljujem.

PS. Dodam i potvrdu o uplati čim prođe, ovo je čisto da sad imate info što se događa. :)

FOTO: PIXABAY