LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Udruga Pravnik (8)

Studenti prava prikupljaju potrepštine za socijalno ugrožene obitelji i životinje; objavili su popis potrebnih artikala

– Ove godine prikupljena sredstva, u vidu hrane i higijenskih potrepština, donirat će se udruzi Zagrebački humanitarci te udruzi Noina arka. – poručuju iz udruge Pravnik.

Jubilarni Kongres studenata prava razmatra Opću deklaraciju o ljudskim pravima

Opća deklaracija neosporno predstavlja veliku prekretnicu u pogledu zaštite ljudskih prava na globalnoj razini. Zbog iznimne važnosti ovog dokumenta 10. Kongres studenata prava bit će posvećen upravo 70. godišnjici njegova donošenja.

Ovogodišnji Kongres studenata prava u poslovnom tonu

Tema devetog izdanja Kongresa studenata prava jest problematika poslovnog prava koja će se analizirati kroz nekoliko uporišnih točaka. Posjetitelji će se tako susresti s pojmovima poput poslovne organizacije, start-up tvrtke, tržišne ravnopravnosti ili poslovne etike.

Pozivaju li se sudovi na načelo demokracije, pita se predsjednica Ustavnog suda

Udruga Pravnik organizirala je predavanje predsjednice Ustavnog suda RH. Brojni studenti su se zainteresirali za aktualne probleme hrvatskog pravosuđa.

Održane radionice govorničkih vještina za pravnike

Predsjedništva dviju studentskih udruga prepoznala su potrebu za međusobnom suradnjom. Za studente zagrebačkog Pravnog fakulteta budući profesori retorike osmislili su petodnevnu edukaciju.

Akcija „Pravnikovo srce“ za socijalno ugrožene obitelji i napuštene životinje

Udruga Pravnik – studentska udruga i časopis Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, od 14. do 18. prosinca provodi akciju za potrebite na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Održan 7. kongres studenata prava u Zagrebu

Tema gospodarskog kriminaliteta je izazvala velik interes ne samo studenata Pravnog fakulteta u Zagrebu, već i drugih fakulteta u Hrvatskoj, ali i diplomiranih pravnika.

7. kongres studenata prava u Zagrebu

Naziv i glavna tema ovogodišnjeg Kongresa studenata prava je „Gospodarski kriminalitet“.