LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
odnosi s javnošću (32)

Otvorene prijave za nagradu Mlada nada 2020; studenti se natječu u četiri kategorije

Do 5. listopada u 12 sati zaprimaju se prijave za studentsku nagradu Mlada nada u četiri kategorije: za diplomski rad, za komunikacijski plan, za završni rad te za seminarski rad iz područja komunikacija i odnosa s javnošću.

O komunikaciji i leadershipu u krizi učite od Top Woman in PR – Marian Salzman

Nakon virtualne dodjele nagrada u pidžamama Dani komunikacija, nominirani za najbolji festival na svijetu, poklanjaju online predavanje u papučama s jednom od najboljih PR stručnjakinja svijeta – Marian Salzman.

Rektor Sveučilišta u Mostaru dobio značajno priznanje za doprinos PR struci

Jedan od najboljih stručnjaka u području odnosa s javnošću kako za teoriju tako i praksu, koji osim na matičnom Sveučilištu u Mostaru predaje i u Zagrebu, Dubrovniku te na Sveučilištu Sjever, dobio je Grand PRix HUOJ-a.

Na Danima komunikacija predviđa se budućnost PR-a; sprema se i poseban sadržaj za studente te struke

PR lideri gostuju na Danima komunikacija! Jedna od najutjecajnijih osoba globalne industrije odnosa s javnošću – Paul Holmes i višestruko nagrađivani komunikacijski ekspert David Orlic otkrivaju što donosi budućnost i kako se pripremiti za izazove.

Studentski zbor splitskog Sveučilišta raspisao natječaj za PR-ovca

Popunite svoj životopis PR iskustvom radom u Studentskom zboru Svečilišta u Splitu. Natječaj je otvoren do 25. veljače 2020. godine.

PRoživi ideju: sve više studijskih usmjerenja za PR, a studenti sad mogu dobiti uvid i u sam rad u tom području

S obzirom na to da se iskustvo stječe tek nakon ulaska u radni svijet, konferencija PRoživi ideju ove godine omogućuje studentima mali uvid u radni svijet PR-a različitim predavanjima, panelima, ali i radionicama.

PRpitch: Studentica Barbara Šimundić nagrađena za predstavljanje komunikacije generacije Z

I dok je na PRpitchu pobjedu u predstavljanju komunikacije generacije Z odnijela Barbara Šimundić, Stjepan Mesić, bivši predsjednik Republike Hrvatske, i Ivana Crnić, glasnogovornica Ureda predsjednice Republike Hrvatske, istaknuli su da je kod poduzetnika, baš kao i kod političara, najvažnija vjerodostojnost.

Na PRpitchu vruća tema „Što poduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara”, zatim i studentska izlaganja

Stjepan Mesić, Ivana Crnić, Vanja Ovčar, Maro Alavanja, Mirela Holy, Davor Huić, Davor Denkovski i Gordan Turković na PRpitchu otkrivaju što poduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara, a studenti odnosa s javnošću i srodnih studija pokazat će kako komuniciraju novi naraštaji.

PRpitch uskoro u Zagrebu; u sklopu konferencije najbolja studentska PR-kampanja nagrađuje se s 2000 kn

Studenti odnosa s javnošću i srodnih studija u sklopu PRpitcha otkrivaju kako njihova generacija komunicira i kako se s njom treba komunicirati. Osmisli i prezentiraj PR-kampanju za brend ili tvrtku i osvoji 2000 kn!

„Mlada nada”: Nagrađuju se najbolji seminarski, diplomski i završni rad te komunikacijski plan

Na Natječaj HUOJ-a za najbolji seminarski, diplomski, završni rad i komunikacijski plan studenti se mogu prijaviti do 4. listopada u 12 sati.