LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
ljubav (207)

Priča studentice koja se tijekom programa Work & Travel zaljubila, a potom u SAD-u i udala

Jelena Duvančić studentica je Filozofskog fakulteta u Osijeku koja je dva puta sudjelovala na Work and Travel programu. Osim što je radila dva posla, na kojima je bila promaknuta, obišla je mnogo svjetskih destinacija i upoznala mnogo ljudi, među kojima je i njezin suprug.

Ljubav ne mora ispaštati zbog korone; evo kako dejtati online

Niz je mogućnosti druženja s voljenom osobom preko interneta, a mi vam donosimo njih nekoliko!

Dnevnik jedne ljubavi: ljubav u doba korone

Nije lako voljeti na daljinu, nedostajanje postaje svakodnevica. Ovaj tekst je za sve zaljubljene, prisiljeno odvojene od svojih voljenih. Niste sami, ljubavlju se borimo jer: „Nema sunca bez svjetlosti, ni čovjeka bez ljubavi”, J. W. V. Goethe.

Oglas: „Tražim corona negativnu djevojku za zajednički boravak u karanteni i reprodukciju”

Jedan zagrebački stanovnik bacio se u potragu za ljubavlju u najkaotičnije vrijeme u Hrvatskoj od Domovinskog rata.

„Priče o nama” mogu biti ljubav na prvi pogled; zaokružuju ih četiri prazne stranice – evo o čemu se radi

Iz pera autorice Jelene Kastaneti nakon zbirke poezije i uspješnog romana „Moj dnevniče” slijede „Priče o nama”, prva od tri planirane zbirke kratkih priča, koje svojim riječima uvlače čitatelje u neki drugi svijet.

Upoznajte srodnu dušu na spoju na slijepo ili se dobro zabavite s ekipom na Valentinovu na Savi

Tulumarenja na Savi nikada dosta, a ovoga petka slavi se ljubav. Povedite dečka, curu, prijatelje ili upoznajte nekog novog na Valentinovu na Savi!

Nemojte dopustiti nesigurnostima da utječu na vašu vezu

Nesigurnosti mogu loše utjecati na naš odnos s drugima, ali ako ih naučimo kontrolirati, mogu nam služiti samo kao podsjetnik da radimo na sebi.

Evo kako se dobro provesti za Valentinovo uz minimalni trošak

Ušli smo u mjesec ljubavi, a Valentinovo samo što nije tu. Ako nemate ideju kako provesti taj dan s boljom polovicom ili kako ne potrošiti puno novaca, donosimo vam nekoliko prijedloga.

10 razloga zbog kojih ste možda izgubili želju za seksom

Saznajte neke od razloga zbog kojih ste u zadnje vrijeme možda izgubili želju za seksom te kako vratiti strast u vašu spavaću sobu.

VIDEO: Evo što povezuje dečke iz grupe Pravila igre i studentice EFZG-a

– Lijepe uspomene iz studentskih dana te ljubav prema fakultetu bile su ključan okidač za ovu pjesmu. Spot je prepun autobiografskih elemenata koje smo doživjeli kroz naše petogodišnje studiranje. – rekao je Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda.