LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
koncerti (129)

Ferragosto JAM ugošćuje JeboTon Feštival

Bendovi iz JeboTon kolektiva preuzet će na jedan dan jednu od pozornica festivala Ferragosta, a nastupit će Porto Morto, JeboTon Ansambl, Sfumato, Peglica i Komandos, Trophy Jump, Mellowteen te bliski suradnici kolektiva nemanja i Pseća plaža.

Objavljen novi val imena ovogodišnjeg Ferragosto Jama

Novo izdanje festivala na Orahovačkom jezeru okupit će oko 70 glazbenih imena regije, što je najviše u povijesti festivala, a dosad su već najavljeni Repetitor, Overflow, Jonathan, Svemirko i ABOP.

Muzička akademija i Zagrebačka filharmonija daruju koncerte!

Trubač Ante Sočo, sopranistica Josipa Bilić, pijanisti David Vuković i Jan Niković, hornist Valentino Buić, bariton Jurica Jurasić Kapun i violinistica Eva Šulić – ponajbolji su studenti Akademije odabrani da se solistički predstave uz Zagrebačku filharmoniju.

Društveni događaj koji se ne propušta uvertira je za Rijeku 2020

– Vjerujem da će svaki od koncerata „Uvertire za Rijeku 2020” uljepšati zadnje dane ove godine i proslaviti dolazak 2020. u kojoj Rijeka postaje Europska prijestolnica kulture. Kako bismo se dostojno pridružili slavlju, izvest ćemo različite uvertire prekrasnih i dramatičnih opera i opereta nekih od najpoznatijih skladatelja. – najavljuje dirigent.

Objavljena prva imena festivala Ferragosto JAM

Svoj dolazak na Orahovačko jezero potvrdili su Overflow, Repetitor, Jonathan, Svemirko i ABOP. Nakon prošlogodišnjeg rekorda po broju izvođača, novo izdanje puca na čak oko 70 imena.

Objavljena satnica ovogodišnje Brucošijade FER-a

Za dobru zabavu na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a zaduženi su Vojko V, Brkovi, Svemirko, Sajsi MC, Zoster, Koala Voice, Porto Morto, She Loves Pablo, Trophy Jump, Mnogi Drugi, Terminator, Igralom i ZMaJ, a na trećem stageu rasplesat će nas Jan Kinčl, Mimi i Full Ferry. Provjerite u koje vrijeme nastupaju!

Studentski centar ovog vikenda bio epicentar zabave – ondje se okupilo preko 3000 studenata

Od 22 sata pa sve do jutra gomilu je brucoša, ali i starijih studenata koji ne propuštaju tulume u SC-u, zabavljao niz raznovrsnih izvođača koji su upravo ovu brucošijadu pozicionirali među top studentska događanja u Zagrebu.

Poznata satnica 6. Sveučilišne brucošijade; SC otvara vrata u 21:30

Vrata Studentskog centra ove subote otvaraju se u 21:30, a nastupi traju sve do 4:00. Valja naglasiti da se u noći sa subote na nedjelju sat vraća unatrag, što znači da će se studenti još duže zabavljati.

Objavljen posljednji val izvođača Brucošijade FER-a

Vojko V, She Loves Pablo, ZMaJ, Jan Kinčl i Mimi pridružuju se dosad najavljenim izvođačima Brucošijade FER-a.

Zaokružen lineup 6. Sveučilišne brucošijade; ni ova neće proći bez sastava koji studenti obožavaju!

– Premda sam sad već na diplomskom studiju, ni ovu Brucošijadu zasigurno neću propustiti. A Kuzma & Shaka Zulu dodatno me zovu – znala sam da ni ovo izdanje neće proći bez njih, pa postali su zaštitno lice događaja. – istaknula je studentica Josipa.