LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
vježbe (9)

Studenti se vratili u zgrade Sveučilišta Sjever nakon dvomjesečne stanke

Povratak na Sveučilište Sjever podrazumijeva studentske grupe od maksimalno 9 studenata, dezinfekciju ruku, mjerenje tjelesne temperature, držanje razmaka.

VIDEO: Vježbe za slijepe i slabovidne osobe te za osobe s amputacijom

Kako bi baš svi ljudi ostali u formi, pobrinuli su se članovi Hrvatskog paraolimpijskog odbora. Objavili su trening za slijepe i slabovidne osobe, a prethodno i vježbe za osobe s amputacijom.

Napravljen epidemiološki okvir za povratak na fakultete 11. svibnja

– Neki se fakulteti ne mogu završiti ako se ne odrade vježbe jer se nastava i dobar dio ispita baziraju na polaganju vježbi. – poručio je ravnatelj HZJZ-a.

Studenti koji u Hrvatsku dolaze iz BiH morat će u samoizolaciju, a u studentskom domu to ne smiju!

Ravnatelj HZJZ-a izjavio je da će studenti iz BiH morati u samoizolaciju po dolasku u Hrvatsku. Međutim, sukladno odluci Uprave za visoko obrazovanje MZO-a nije ju moguće provoditi u studentskim domovima.

SKAC Palma organizira duhovne vježbe za studente i mlade, prijave moguće još danas

– Ovim vježbama želimo osigurati ozračje tišine u kojem polaznik može na jednostavan način iznutra ušutjeti, naći mir i ući dublje u stav raspoloživog osluškivanja. – poručuju iz SKAC-a.

Idealne vježbe i aktivnosti za bolju koncentraciju

Ako želite malo odmoriti od učenja tijekom kolokvija, okušajte se u jednostavnim vježbama i aktivnostima koje vam neće oduzeti puno vremena.

Projekt „Online dating: Kako internet utječe na ljubavni život mladih?“

17. travnja u Klubu mladih Split održava se završnica projekta u kojem su se polaznici kroz fizičke/verbalne vježbe upoznavanja, povjerenja i glume bavili temom online datinga i time kako internet utječe na današnji život mladih.

Sedam znakova da ćeš uskoro ostati bez glasa

Znamo kako zvuče ugodni glasovi, a znamo i kako zvuče promukli glasovi. To nije isto. Danas je Svjetski dan glasa i fonijatri i fonetičari diljem svijeta progovaraju o važnosti očuvanja naših glasnica i glasova. Kako ti stojiš s tim?

Vježbe za ravan trbuh, a nisu trbušnjaci

Trbušnjacima nećete definirati mišiće trbuha, ali pogledajte kojim vježbama hoćete.