LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Sveučilište Sjever (88)

Na Sveučilištu Sjever brucoši će na faks za dva tjedna, a stariji studenti u listopadu

Sveučilište Sjever donijelo je preciznu odluku kada će studenti krenuti s nastavom i na koji će se način ona odvijati.

Na još jednom hrvatskom sveučilištu planiran mješoviti model nastave od jeseni

Sa Sveučilišta Sjever odgovorili su na naš upit o održavanju nastave od jeseni zbog trenutne epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom.

Sveučilište Sjever objavilo uvjete prelaska i upisa studenata s drugih visokih učilišta

Zamolbe za prelazak s nekog drugog visokog učilišta na Sveučilište Sjever predaju se od 31. kolovoza do 4. rujna 2020. godine.

Sveučilište Sjever prima prijave za upis na doktorski studij Mediji i komunikacija

Natječaj za upis na doktorski studij Mediji i komunikacija na Sveučilištu Sjever otvoren je do 15. listopada 2020. godine.

U tijeku prijave na međunarodni doktorski studij Međunarodni ekonomski odnosi i menadžment

Najvažniji su elementi studija prije svega znanstveno-istraživački europski i međunarodni projekti, istraživački projekti s gospodarstvom, transfer tehnologije, razvoj poduzetničkog duha, međunarodni kontekst te stjecanje mnogih suvremenih kompetencija.

Sveučilište Sjever omogućilo virtualnu šetnju najzanimljivijim kulturnim trenucima protekle godine

– Fotografi nastoje izdvojiti slike najvažnijih trenutaka godišnje produkcije, nastoje promisliti segment vremena koji je iza nas te preispitati unaprijed postavljene okvire koji u beskrajnoj mijeni slika čine kulturnu stvarnost. – ističe članica žirija.

Sveučilište Sjever od ove jeseni izvodi novi studijski smjer

– Uz dosadašnja dva smjera na diplomskom studiju poslovne ekonomije, novim studijskim programom otvorili smo još jedna vrata za ulazak naših studenata u novi svijet tržišta rada, u svijet poduzetništva, u svijet globalnog gospodarstva. – ističe izv. prof. dr. sc. Ante Rončević. 

Sveučilište Sjever ponovno domaćin Međunarodne doktorske konferencije iz podučja medija i komunikacija

– Cilj ove konferencije jest prije svega omogućiti doktorandima i mladim znanstvenicima da u poticajnoj i profesionalnoj atmosferi samostalno ili u suradnji s profesorima, studijskim savjetnicima i mentorima predstave vlastita istraživanja. – ističe izv. prof. dr. sc. Iva Rosanda Žigo.

Sveučilište Sjever objavilo datum i upute za upis na preddiplomski studij

Online upisi na Sveučilište Sjever održat će se od 21. do 22. srpnja, a sva će se komunikacija s referadom odvijati preko elektroničke adrese.

Rektorova nagrada otišla u ruke 30 studenata Sveučilišta Sjever

Sveučilište Sjever objavilo je dobitnike Rektorove nagrade za najbolji akademski uspjeh te najbolji studentski rad ili projekt u ak. god. 2018/2019.