LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta Sjever

Osmislite novi vizualni identitet Studentskog zbora Sveučilišta Sjever i osvojite novčanu nagradu

Ova inicijativa pruža studentima priliku da doprinesu oblikovanju vizualnog identiteta Studentskog zbora Sveučilišta Sjever i ostave svoj trag u studentskoj zajednici.

Ova inicijativa pruža studentima priliku da doprinesu oblikovanju vizualnog identiteta Studentskog zbora Sveučilišta Sjever i ostave svoj trag u studentskoj zajednici.

Studentski zbor Sveučilišta Sjever poziva je sve studente da se uključe u interni natječaj za izradu novog vizualnog identiteta Studentskog zbora. Ova inicijativa pruža jedinstvenu priliku za iskorištavanje kreativnih vještina i oblikovanje prepoznatljivog identiteta koji će predstavljati studentsku zajednicu. Sudionici imaju mogućnost osvojiti vrijednu nagradu za svoj rad.

Zadatak natječaja je osmisliti novo idejno i vizualno rješenje za Studentski zbor Sveučilišta Sjever, koje će se koristiti na raznim platformama, uključujući digitalne i tiskane medije. Natječaj je otvoren za sve studente Sveučilišta Sjever, bez obzira na prethodno iskustvo, a svaki student može prijaviti jedno rješenje.

Nakon varaždinskih policajaca i vatrogasci završili u studentskim klupama na Sveučilištu Sjever



Rok za prijavu je postavljen do ponedjeljka, 25. studenog 2024. godine, do 12 sati. Svi radovi trebaju biti poslani isključivo putem e-pošte na adresu studzbor@unin.hr, s naslovom „Natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta SZ Sjever“. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, OIB, datum rođenja, kontakt broj te razinu obrazovanja.

Ovako su izgledali studentski izbori na sveučilištima ove godine. Gdje je izlaznost niska, a gdje najviša?



Pobjednički rad bit će nagrađen neto iznosom od 200 eura. Osim financijske nagrade, dobitnici će imati priliku surađivati na finalnoj izvedbi dizajna, što uključuje pripremu materijala za tisak i digitalnu primjenu. Rezultati natječaja bit će objavljeni nakon što povjerenstvo ocijeni sve pristigle prijave, a svi sudionici bit će obaviješteni putem e-pošte.
IZVOR: SVEUČILIŠTE SJEVER
FOTO: PEXELS / ILUSTRACIJA