LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Sveučilišna brucošijada (26)

Brucošijada i u prosincu: nastupa Vesna Pisarović, a ulaz je besplatan!

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organizira Uniri brucošijadu koja će se održati 12. prosinca na Kampusu na Trsatu. Glavna je zvijezda događaja Vesna Pisarović, a ulaz je besplatan.

Studentski centar ovog vikenda bio epicentar zabave – ondje se okupilo preko 3000 studenata

Od 22 sata pa sve do jutra gomilu je brucoša, ali i starijih studenata koji ne propuštaju tulume u SC-u, zabavljao niz raznovrsnih izvođača koji su upravo ovu brucošijadu pozicionirali među top studentska događanja u Zagrebu.

Poznata satnica 6. Sveučilišne brucošijade; SC otvara vrata u 21:30

Vrata Studentskog centra ove subote otvaraju se u 21:30, a nastupi traju sve do 4:00. Valja naglasiti da se u noći sa subote na nedjelju sat vraća unatrag, što znači da će se studenti još duže zabavljati.

Zaokružen lineup 6. Sveučilišne brucošijade; ni ova neće proći bez sastava koji studenti obožavaju!

– Premda sam sad već na diplomskom studiju, ni ovu Brucošijadu zasigurno neću propustiti. A Kuzma & Shaka Zulu dodatno me zovu – znala sam da ni ovo izdanje neće proći bez njih, pa postali su zaštitno lice događaja. – istaknula je studentica Josipa.

Minea, Jakov Live i DJ Sasha Barthezz pridružuju se TBF-u u Studentskom centru

Popularna hrvatska pop-pjevačica Minea, kao i Jakov Live te DJ Sasha Barthezz, pridodat će Sveučilišnoj brucošijadi sasvim novu dimenziju. S hitovima višestruko nagrađivanima na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu, učinit će ovaj tulum ne samo vrckastim nego i još poželjnijim.

SC posljednjih godina oživljavaju studenti; na Sveučilišnu brucošijadu dovode TBF

– Budući da je zabava, uz fakultetske obveze, neizostavan dio studentskog života i odličan način za upoznavanje s novim kolegama, potrudili smo se da i ovogodišnji lineup udovolji najrazličitijim glazbenim preferencijama. – poručio je Tomislav Starčević.

Objavljen datum održavanja šeste Sveučilišne brucošijade!

Na stranicama Sveučilišne brucošijade objavljeno je da se priprema njeno 6. izdanje. Zasad je poznat samo datum održavanja, a detalji o izvođačima i ulaznicama tek se očekuju.

FOTO: Više od 2000 partijanera okupiralo SC

Više od 2000 brucoša i starijih studenata okupilo se proteklog vikenda u SC-u na 5. Sveučilišnoj brucošijadi. Na trima su se „floorovima“ zabavljali sve do ranih jutarnjih sati.

Studentima poklonjen dodatan sat zabave u Studentskom centru

S obzirom na to da se prebacujemo na zimsko računanje vremena, ova će Sveučilišna brucošijada doista dugo potrajati. A na tri floora zabavljat će nas Who See, Giuliano i Diktatori, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Sasha Barthezz, Jakov Live i Fini Dečki.

I Giuliano stiže na veliki studentski tulum!

Giuliano će se na pozornici pridružiti već najavljenim Diktatorima koji su u više navrata punili brojna studentska okupljališta, a koji će posjetitelje Sveučilišne brucošijade vratiti u svijet glazbe 90-ih godina.