LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncerti u Studentskom centru

Zaokružen lineup 6. Sveučilišne brucošijade; ni ova neće proći bez sastava koji studenti obožavaju!

– Premda sam sad već na diplomskom studiju, ni ovu Brucošijadu zasigurno neću propustiti. A Kuzma & Shaka Zulu dodatno me zovu – znala sam da ni ovo izdanje neće proći bez njih, pa postali su zaštitno lice događaja. – istaknula je studentica Josipa.

– Premda sam sad već na diplomskom studiju, ni ovu Brucošijadu zasigurno neću propustiti. A Kuzma & Shaka Zulu dodatno me zovu – znala sam da ni ovo izdanje neće proći bez njih, pa postali su zaštitno lice događaja. – istaknula je studentica Josipa.

Kuzma & Shaka Zulu, Kach the DJ i Avoid B2B Monksresident DJ-i kluba Opera – pridružuju se dosad najavljenim izvođačima Sveučilišne brucošijade. Brojnu će studentsku publiku zabavljati u zagrebačkom Studentskom centru 26. listopada 2019, a uz TBF, Mineu i DJ-a Sashu Barthezza čine kompletan lineup 6. izdanja.

Splitski rap-reaggae-dance-italo-disco dvojac Kuzma & Shaka Zulu osnovan je 1993. godine, a svojim duhovitim, vedrim i često ironičnim stihovima koji odišu originalnošću te spontanošću i danas udovoljava glazbenim zahtjevima mlađe populacije. Dokaz je tome baza fanova koja ne propušta nijedan njihov nastup, a u SC-u ih je dosad bilo već nekoliko – kako na prethodnim izdanjima Sveučilišne brucošijade, tako i na SCool Festu koji se na istoj lokaciji održava krajem svake akademske godine

Oduševljenje činjenicom da će ponovno uživo slušati hitove kao što su Lito ide mala, Retardi sa fejsa, Di ćemo večeras, Majstori sa mora, Puknuta ekipa i druge, studenti nimalo ne kriju.

– Volim posebnu atmosferu kojom su obilježena sva zabavna događanja u Studentskom centru, još od svojih prvih studentskih dana, od prve Sveučilišne brucošijade. Premda sam sad već na diplomskom studiju, ni ovu Brucošijadu zasigurno neću propustiti. A Kuzma & Shaka Zulu dodatno me zovu – znala sam da ni ovo izdanje neće proći bez njih, pa postali su zaštitno lice događaja. Jedva čekam! – istaknula je studentica Josipa.

Podsjetimo, Sveučilišnu brucošijadu tradicionalno organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s SC-om i u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Od ove godine u organizaciji udružuju snage sa Studentskim zborom Fakulteta prometnih znanosti, Studentskim zborom Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Studentskim zborom Učiteljskog fakulteta i Studentskim zborom Medicinskog fakulteta.

Ulaznice su već neko vrijeme u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 25 kuna. Ako ih ostane, na dan održavanja Brucošijade jedna će stajati 40 kuna.

Dodatne informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici Brucošijade, na Instagram profilu te na Facebook eventu, gdje će biti objavljeni i drugi relevantni detalji.

FOTO: PIXABAY