LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilišna brucošijada

Ovako je izgledala BrutZGa: „Super atmosfera, odlična energija, dobar izbor pjesama“

Prvu BrutZGu obilježili su sati i sati dobre zabave, popraćeni još boljom glazbom.

Prvu BrutZGu obilježili su sati i sati dobre zabave, popraćeni još boljom glazbom.

Na Velesajmu je u subotu održana prva BrutZGa – događaj koji je okupio studente sa svih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. Podijeljeno je više od 5000 besplatnih karata, a uoči brucošijade razgovarali smo sa predsjednicom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, Ivonom Josipović.
 

„Ovo je prva BrutZG-a, novi projekt SZ-a Sveučilišta u Zagrebu, s direktnom suradnjom sa Sveučilištem i sa Studentskim centrom. To je projekt koji bi se nastavljao kroz iduće generacije.“ – ispričala je i nadodala je da će ovo biti najveća brucošijada na Sveučilištu u Zagrebu te da se očekuje jako puno ljudi i dobra atmosfera.

FOTO: Studentski.hr/ Ana Kolinger

A da je atmosfera bila dobra potvrdio je i student Domagoj (22), jedan od posjetitelja brucošijade.
 

„Super atmosfera, odlična energija, dobar izbor pjesama, sve kako se i najavljivalo, vjerujem da se svatko tko je bio tamo zabavio.“ – rekao je oduševljeni Domagoj.


Večer je za prvih 355 studenata započela besplatnim pićem dobrodošlice, trebali su samo zamijeniti kartu za piće, a ostatak večeri zagrijanu atmosferu održavali su Bruno Rački i bend Valovi, DJ Hrvoje te DJ Brothers. 

Na ranije održanim sveučilišnim brucošijadama gostovali su TBF, Minea, Kuzma & Shaka Zulu – nešto poznatija imena hrvatske glazbene scene. No, unatoč tome što su Bruno Rački i bend Valovi tek na početcima svoje karijere, studenti su bili oduševljeni njihovom izvedbom.
 

„Atmosfera je super, Bruno Rački je jako talentiran dečko i bit će u budućnosti jako velika zvijezda“, istaknuo je Leon (22).

FOTO: Studentski.hr/ Ana Kolinger

Uzvici studenata prilikom dolaska benda na pozornicu, samo su dodatno potvrdili koliko se njihov nastup priželjkivao, a bend je publiku iznenadio i posebnom gošćom – na pozornici im se pridružila Ana Bertić, natjecateljica emisije Superstar Croatia.
FOTO: STUDENTSKI.HR/ ANA KOLINGER