LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Španjolska (34)

U tijeku prijave za stručnu praksu u Španjolskoj; mjesečna naknada iznosi 400 €

Do 15. rujna zaprimaju se prijave za obavljanje stručne prakse u Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Almeriji. Kandidate očekuje financijska potpora u mjesečnom iznosu od 400 €.

Otvorene prijave za Erasmus+ program Life and Earth connected; održat će se u Španjolskoj ovog ožujka

Udruga Žmergo u potrazi je za mladima koji žele sudjelovati u Erasmus projektu Life and Earth connected koji će se održati u Španjolskoj od 9. do 17. ožujka. Program je usmjeren na promicanje zdravlja i osobnog blagostanja, kao i poštovanje života ljudi i živih bića.

Prijedlog za razmjenu: par dana u Španjolskoj sa svim pokrivenim troškovima

Udruga Meraki poziva sve zainteresirane punoljetne osobe da se prijave za razmjenu koja će se u ožujku održati u Španjolskoj. Troškove puta do 360 eura, smještaja, hrane i materijala za učenje pokriva Erasmus+.

Večeras nazdravite sangrijom!

Jeste li znali da je sangrija jedno od pića koje su Rimljani sasvim slučajno napravili? Danas je idealan dan da se počastite ovom slatkom kombinacijom vina i voća!

Nauči više od izraza „Yo soy tu madre” – na ljetnom tečaju španjolskoga u Španjolskoj

Hibera Academy studentima i profesorima nudi ljetni program učenja španjolskoga jezika u povijesnom i prekrasnom gradu Salamanca. K tome, polaznici će učiti kako pripremati tradicionalna španjolska jela, kako plesati flamenco, imat će priliku upoznati grad, ali i otići na razne izlete.

Uskoro počinju Dani iberskih jezika i kultura u Zadru

Od 6. do 10. svibnja svi zainteresirani mogu posjetiti XIII. dane iberskih jezika i kultura u gradu Zadru i iz prve ruke čuti izvorne govornike španjolskog, katalonskog, baskijskog i galješkog jezika koji će govoriti o jezičnim i kulturnim temama.

Obljetnica završetka rata u kojem su sudjelovali Lorca, Orwell i Neruda

Na današnji dan završio je krvavi građanski rat u Španjolskoj.

Odjel Sveučilišta u Zadru pokreće ciklus španjolskog filma; ulaz besplatan

Tijekom pet termina i pet filmova javnost će se upoznati s klasicima španjolske kinematografije. Na projekcije mogu doći studenti, ali i svi zainteresirani, a ulaz je besplatan.

Hrvatska akademska zajednica priključila se EDS-u

Sa 186 glasova za, studentska i akademska udruga HAZ primljena je u članstvo najbrojnije studentske organizacije u Europi.

Institut za neuroznanost u Španjolskoj nudi dvogodišnji posao; godišnja plaća do 35 tisuća eura

Španjolski institut sa sjedištem u Alicanteu nudi zaposlenje osobama koje imaju doktorat iz područja medicine. Ponuđena im je godišnja plaća od 29 do 35 tisuća eura, kao i potpuno zdravstveno osiguranje.