LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
seks (61)

Jesu li seksualni odnosi za vrijeme pandemije koronavirusa sigurni?

Koronavirus ne prenosi se genitalno, no to ne znači da se tijekom seksualnih odnosa ne možete zaraziti, pa ih je bolje izbjegavati ako ne živite s partnerom ili partnericom.

Javlja nam Pornhub da poklanja premium pretplatu u još dvjema državama

Popularna pornografska platforma sada u trima državama posjetiteljima poklanja premium pretplatu kako bi im uljepšala dane u izolaciji.

Pitali smo Pornhub dobivaju li i Hrvati premium pretplatu

Pitali smo Pornhub hoće li u Hrvatskoj i u ostatku svijeta zahvaćenog koronavirusom, kao u Italiji, biti darežljiv i posjetiteljima pokloniti premium pretplatu.

Seks s upaljenim svjetlima puno je bolji – da ili ne?

Neki ga smatraju uzbudljivim iskustvom, dok se drugi boje uopće probati tako nešto. Seks s upaljenim svjetlima dodaje element ranjivosti i povećava intimnost s partnerom. Je li uistinu bolji nego seks u mraku?

FOTO: 21 godina od premijere sitcoma „Seks i grad” na HBO-u, očekuju se i novi nastavci

Šuška se da će početkom kolovoza ove godine biti objavljena nova knjiga autorice Candace Bushnell naslova „Ima li još seksa u gradu?”, pa bi se i serija, na sreću svih obožavatelja, mogla vratiti na male ekrane.

Rezultati ankete: Trudnoća i spolne bolesti najveći uzročnici straha nakon seksa

Rezultati ankete provedene u sklopu projekta Nove dimenzije spolnosti pokazali su da otprilike 45 posto sudionika ponekad osjeća strah nakon seksa, oko 40 posto njih ne osjeća strah, a 12 posto ga uvijek osjeća. Najčešći je uzrok straha neželjena trudnoća, nakon čega slijedi strah od spolno prenosivih bolesti te drugi, psihološki uzroci.

Koristim kontracepcijsku pilulu – imam li razloga za brigu?

Kontracepcijske pilule jedan su od najkontroverznijih farmaceutskih proizvoda, ali su i poprilično istražene. Prije njihove upotrebe važno je savjetovati se s ginekologom koji će odrediti pravilnu terapiju, upoznati pacijenticu s pravilnim načinom primjene i upozoriti ju na moguće nuspojave.

Činjenice i mitovi o spolno prenosivim bolestima: istospolni parovi

U još jednom članku iz serijala „Nove dimenzije spolnosti” razbijamo mitove o spolno prenosivim bolestima koji se tiču istospolnih parova.

Činjenice i mitovi o spolno prenosivim bolestima

U sklopu serije članaka Nove dimenzije spolnosti razbijamo mitove i krive slike o spolno prenosivim bolestima, ističemo činjenice koje morate znati te donosimo savjete za brigu i zaštitu.

Rezultati ankete: Dečki uglavnom ne koriste zaštitu, prezervativ najkorištenija metoda

Rezultati ankete u sklopu projekta „Nove dimenzije spolnosti” pokazali su da malo više od 70% sudionika koristi zaštitu tijekom seksa i to u većini slučajeva prezervative, oko 19% ponekad koristi zaštitu, dok 10% prakticira nezaštićeni seks.